Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

przyczepiona kamera w gt5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• przyczepiona kamera w gt5

witam chodzi mi o tzw bumper cam. Od czasu dodatku na święta wprowadzili dziwne usprawnienie które powoduje że gdy jade po np nurburgu z 3ciej osoby ... kamera lata i podskakuje jak by była na sztywno przypięta do auta, czy da rade to jakoś wyłączyć? bo w rajdach terenowych jest dla mnie jakas masakra a tam mi sie tak najprzyjemniej jeździ

Re: przyczepiona kamera w gt5

ktokolwiek wie ocb? bo juz skończyły mi sie strony w Google aby szukać ;f

Komentarz

Nie da się wyłączyć. Ta kamera weszła w 2.02.

Komentarz

Witam
        po dłuższej przerwie wróciełem do GT5...pościągałem aktualizacje...i czytam ze dla jednej z nich miała być zmiana kamery zza auta. Ale sprawdzam i dalej dla mnie jest taka jak była ( dla mnie nie grywalna- kamera doczepiona do tyłka samochodu i przy jakimkolwiek manewrze skrętu ma się odczucie ze to nie auto skręca tylko otoczenie ). Osobiście najczęściej gram z widoku "ze zderzaka" ale czasami chciałbym sobie tak "arkadowo" pojechać z kamery zza samochodu. Jaka jest niby ta zmiana po patchu ??

Komentarz

Zdaje mi się, że tą zmianę pracy kamery usunęli w którymś z patchy po wersji 2.02. Wielu ludzi skarżyło się że kamera zbytnio się trzęsie (jakby ktoś w ogóle z niej korzystał.

Komentarz

Jeżeli nie usunięto to zmniejszono ten efekt (dla mnie aż za mocno). Przy tym bujaniu przynajmniej widać było mniej to jak samochód dziwnie porusza się z tej kamery po torze, a teraz znów jest tak dziwnie. Wprawdzie nie jeżdżę na tej kamerze, ale oglądam czasem powtórki.

Komentarz

Zamieszczone przez Marvin22b
              ( dla mnie nie grywalna- kamera doczepiona do tyłka samochodu i przy jakimkolwiek manewrze skrętu ma się odczucie ze to nie auto skręca tylko otoczenie )
              Dokladnie tak, jak piszesz. Odnosze identyczne wrazenie jadac z ta kamera. Skopali to po calosci, a w GT4 bylo tak cudnie

Komentarz

Pracuję...
              X