Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupowanie DLC

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Kupowanie DLC

seba111 jak masz jakieś problemy to mogę Ci wysłać na PW swój numer komórkowy (albo Ty wyślij do mnie) i przez telefon w minutę Ci wytłumaczę tylko dobrze by było gdybyś był przy włączonej konsoli podczas rozmowy

Komentarz

kod mi do ps store mi nie chce działać co zrobić. Już działa ściągłem 2 dlc i wszystko działa ale jak przyszłem do domu i zaczełem grać to wszystkie auta miałem w kuponach ale nie mogę ich kupić bo pisze że muszę jeszcze raz tory i auta zainstalować. To znaczy że bez neta nie będę mógł pojedzić po spa i kupić tych aut bo lakiery mam

Komentarz

Miałem identyczny problem. Spróbuj ściągnąć i zainstalować darmowe: Course Pack Family Upgrade i Racing Car Pack Family Upgrade. Znajdziesz to w folderze z DLC do GT w PSS. Mi to pomogło :wink:

Komentarz

w piątek się okaże to se nowe dlc z autami ściągnę

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
            Zamieszczone przez siniak
            Panowie umówilibyśmy się na jakieś piwko a nie po Bonarkach latać
            Ja niepijący jestem
            Oj to tak się mówi, tak jak "na kawkę"

Zamieszczone przez Dj Brabus
            a przy okazji prawdziwym "GranTurismo" przejechać się
            Co masz na myśli?

Zamieszczone przez HAJ$u
            Siniak w piłeś białą śmierć?
            Nie, to jest coś w stylu kamikadze? (stado kielonków? )

Komentarz

taa tacuszka shotów, ze spirytusu, mistrzostwo
              Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
              B Spec - 40 level
              60 x Gold
              http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Niezłe jaja, mianowicie przygotowując się na zakup jutrzejszego DLC "bawiłem" się karta kredytową w ps store. Cena łączna nowego dlc ma wynosić 34 zł, mając 8 zł w portfelu z poprzednich zakupów brakowało dalej 26 zł. Kupując przez kartę kredytową (nr podawałem w momencie zakupu) brakująca kwota nie była ściągana z karty tylko trzeba było doładować portfel kwotą co najmniej 20 zl lub 40 zł itp. Więc już sie zastanawiałem co zrobię z pozostałą kwotą 14 zł po zakupie nowego DLC. Dla zabawy wszedłem na ps store sprawdzić czy aby na pewno nie ma możliwość ściągnięcia brakującej kwoty bezpośrednio z karty bez konieczności doładowania portfela. Zanim wszedłem do ps store coś mnie podkusiło aby uzupełnić dane karty w billing information które zawsze po zakupie kasuje. I wszedłem na dlc od GT5 i zacząłem sprawdzać na przykładzie Car Packa pierwszego, którego nie miałem i mnie nie interesował. Mając 8 zł w portfelu klikałem dalej na zakup tego dlc, myśląc że wyskoczy jak zawsze informacja że mało środków na zakup dlc (29 zł) i że trzeba dodać z karty najmniej 20 zł lub 40 zł itp. Jakie było moje zdziwienie gdy nie wyskoczyła taka informacja tylko sklep z automatu pobrał mi z karty brakujące 21 zł do kwoty 29 zł!! Przez co zakupiłem dlc które mnie w ogóle nie interesowało!!! W sumie dobrze że nie bawiłem się z karta na grach za 200 zł a dodatkowy plus taki że wraz z autami z tego dlc liczba aut w moim garaży wreszcie przekroczyła 600 i dostałem jakiś nowy lakier!!

Komentarz

Dlatego wolę karty zdrapki od takich wynalazków.

Komentarz

Ja mam ostatnie pytanie odnośnie Course Pack Family Upgrade i Racing Car Pack Family Upgrade ściągłem to dzisiaj pisało że ściąga i instaluje. Moje pytanie brzmi wchodząc do menu gry tam gdzie poprzednio instalowałem auta i tory niema żeby ponownie zainstalować Course Pack Family Upgrade i Racing Car Pack Family Upgrade. Czy to zainstalowało się w instalce gry czy menu konsoli

Komentarz

O ile pamiętam family pack już się zainstalował, teraz musisz wejść na pozostałe konta na konsoli na których chcesz grać, włączyć grę i w menu zawartość do pobrania kliknąć na ten pack z autami/trasami aby go zainstalować/aktywować na danym koncie.

Komentarz

Zamieszczone przez charger
                        O ile pamiętam family pack już się zainstalował, teraz musisz wejść na pozostałe konta na konsoli na których chcesz grać, włączyć grę i w menu zawartość do pobrania kliknąć na ten pack z autami/trasami aby go zainstalować/aktywować na danym koncie.
                        Bardzo dobrze pamiętasz. Dokładnie tak jest. Zresztą dziś właśnie tak zrobiłem
                        A-Spec- 40 lvl
                        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Ściągnąłem wczoraj Course Pack Family Upgrade i Racing Car Pack Family Upgrade no i jak weszłem w to do zainstalowania i klikałem żeby jeszcze raz zainstalować to nie mogłem a sprawdziłem to auta miałem. A tam pisze że jest przycisk instalacji Course Pack Family Upgrade i Racing Car Pack Family Upgrade?

Komentarz

Wczoraj kupiłem kartę zdrapkę za 100 zł i kupiłem DLC.Szybko i bezproblemowo.Prostsze niż myślałem (niczym doładowanie w telefonie)

Komentarz

Ja to zainstalowałem poza GT5, czyli od razu po ściągnięciu, w PS Store. W samej grze już nic nie robiłem, auta i trasy działały.

Komentarz

Nieźle, widzę, że sporo tuningowych wersji aut się pokazało no i oczywiście Aventador. Chyba się skuszę na DLC.

Komentarz

Pracuję...
                                X