Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Niedawno jeden z pracowników Polyphony Digital stwierdził, że system zniszczeń w GT5 byłby bardzo trudnym i ogromnym przedsięwzięciem dla firmy. Zapewniał również, że takowego nie uświadczymy w ich produkcji

Komentarz

Przecież widać, że to jakaś lipa jest ;] .
      Honda

Komentarz

system zniszczeń najmniej mnie obchodzi, bo i tak zamierzam jeździć perfekcyjnie , najbardziej oczekuje online z tego co widze to sami chyba nie wiedza ile ma być autek podczas wyścigu. A co do online przydał by sie ranking graczy jak najbardziej. Ale jak np z rekordami czasów skoro warunki atmosferyczne mają być zmienne a co za tym idzie warunki jezdne, no chyba ze jest jedna trasa i wybór jaka pogoda ma na niej panować tak jak na Tskubie a Tskubie Wett

Komentarz

az mi slinka cieknie na wiesc o prologu

Komentarz

GT:5 Prologue

galeria: http://www.gamersyde.com/news_4727_en.html

ciekawy shot pokazujacy warunki pogodowe http://img520.imageshack.us/img520/8594/tyhtyhiy6.png

Komentarz

Dobra dobra, jeszcze nigdy nie widziałem by gra wyglądała tak samo jak na screenach przedpremierowych xd.
              Honda

Komentarz

tak jak widac samochody odwzorowane ponad przeciętność , ale juz wygląd tras wypada blado.....

Komentarz

Re: GT5

Skoro już wiadoma jest całkiem realna data premiery nowego GT to może również ktoś słyszał o tym ile najprawdopodobniej będzie kosztowało ???????

Komentarz

W granicach 3000rubli.

Komentarz

ale rubli rosyjskich czy białoruskich ?

Komentarz

A tak na serio i w naszej walucie

Komentarz

jak dla mnie moze kosztowac nawet 500 zl i tak kupie ,
                          pewnie jak kazdna gra na ps3 miedzy 180-250 zł

Komentarz

Zamieszczone przez Qusso
                            jak dla mnie moze kosztowac nawet 500 zl i tak kupie ,
                            pewnie jak kazdna gra na ps3 miedzy 180-250 zł
                            Bliżej 250...bardzo oczekiwana gra=wielu fanów=duża sprzedaż=dużo talarów.

Komentarz

Mam jeszcze jedno pytanie , mianowicie chodzą słuchy iż mają być dwie wersje GT ( bogatsza i uboższa ). Czy to prawda i czy jeśli tak to czy ktoś wie na jakiej zasadzie będzie to działać ? Czy dostaniemy jedną podstawową wersje z paroma trasami i samochodami i będzie można wykupywać dodatkowe samochody i trasy przez neta ? Czy może wszystko będzie od razu bez dopłacania

Komentarz

Zamieszczone przez Achmed
                                Mam jeszcze jedno pytanie , mianowicie chodzą słuchy iż mają być dwie wersje GT ( bogatsza i uboższa ). Czy to prawda i czy jeśli tak to czy ktoś wie na jakiej zasadzie będzie to działać ? Czy dostaniemy jedną podstawową wersje z paroma trasami i samochodami i będzie można wykupywać dodatkowe samochody i trasy przez neta ? Czy może wszystko będzie od razu bez dopłacania
                                Dokładnie tak jak myślisz. Okrojona wersja będzie miała mniej samochodów i tras, do ściągnięcia ofkoz z neta.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X