Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Długie światła standard a premium

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Długie światła standard a premium

:mrgreen: Po za tym, w NASCAR'ach usuwa się wszystko co zbędne Jakby można było to i karoserii zapewne by się pozbyli

Komentarz

Zadam głupie pytanie, jadę aktualnie LM 24h autem klasy premium. Gdy mam zapalone światełko niebieskie "światła drogowe" to auto jedzie na światłach mijania, jak przełączę światła to znika mi niebieskie światełko na "desce", a światła świecą znacznie lepiej - znaczy się włączone są drogowe.

W normalnych autach zapala się lampeczka o światłach drogowych jak je się włączy a nie odwrotnie - gaśnie gdy się światła zapali. Ktoś coś takiego też zaobserwował? Na tych światłach co jest zapalona lampeczka nie da się w nocy jechać

Komentarz

Ciekawe spostrzeżenie, bo niebieska lampka powinna właśnie odpowiadać za światła długie/drogowe, co jednoznacznie powinno się przekładać na lepszą widoczność. Trzeba to będzie sprawdzić.
        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
        http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Już dawno zauważyłem, że światła drogowe nie działają tak jak powinny, a mianowicie nie oświetlają w ogóle drogi zaraz przed nami tylko świecą tam gdzieś, hen daleko. Tak więc jazda nocna jest wygodna tylko ze zwykłymi światłami, czyli przy wyłączonej niebieskiej(w niektórych modelach zielonej) kontrolce. Mnie to tak nie razi, bo rzadko jeżdżę w nocy, mimo wszystko powinni to jednak naprawić.

Komentarz

Ja tam nie wiem gdzie one świecą, na pewno nie tam gdzie powinny, a przy tym pobocze, trasa itp. w ogóle nie są oświetlone. Ja myślę, że PD niechcący zamienili te światła miejscami, bo nie bardzo sobie wyobrażam jak miałyby wyglądać światła drogowe (długie) świecące lepiej niż te obecne światła mijania. Jeżeli miałyby lepiej świecić, to jazda w nocy traciłaby sens bo praktycznie wszystko byłoby oświetlone z wystarczającym wyprzedzeniem.

Komentarz

Zamieszczone przez DeNi
              :mrgreen: Po za tym, w NASCAR'ach usuwa się wszystko co zbędne Jakby można było to i karoserii zapewne by się pozbyli
              Jak by tak było to by nie ważyły 1600 kg
              GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
              Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Klatka bezpieczeństwa, silnik itd wszystko swoje waży
                Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                B Spec - 40 level
                60 x Gold
                http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez HAJ$u
                  Klatka bezpieczeństwa, silnik itd wszystko swoje waży

Panowie, to raczej nie ma nic wspólnego z tematem. Więc proszę trzymajcie się wątku :wink: kyjgel

Komentarz

Ja u siebie zauwazylem, ze w Standardach w ogole nie mam dlugich Jadac w nocy, czy przelacze czy nie, to swieca tak samo. Niebieska ikonka sie zapala normalnie, ale swiatla swieca tak samo.

Komentarz

Zamieszczone przez Hachiroku
                      Ja u siebie zauwazylem, ze w Standardach w ogole nie mam dlugich Jadac w nocy, czy przelacze czy nie, to swieca tak samo. Niebieska ikonka sie zapala normalnie, ale swiatla swieca tak samo.
                      Dokładnie. Jeśli się przyjrzysz z przodu to zauważysz dodatkowe zapalone światełko np. w jakimś samochodzie standard jest zapalona lampa po prawej stronie, włączasz i zapala się również po lewej stronie ale wciąż świecą za jedną.

Komentarz

PracujÄ™...
                      X