Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Długie światła standard a premium

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Długie światła standard a premium

Mam tą grę od dnia premiery, ale dopiero dzisiaj zauważyłem jadąc nocą autem standard [audi RS6'02], że światła tegoż pojazdu nie świecą na drogę, tylko tak jakby były ustawione za wysoko. Kombinowałem z telewizorem, bo myślałem, że to kwestia ustawień jasności obrazu, ale po wybraniu aura premium światła drogowe działały tak jak należą... Czy tylko ja tak mam ?? ...bo nie widziałem, żeby ktoś się żalił na ten temat..

Re: Długie światła standard a premium

musisz jezdzic na sluch
    PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Niestety w większości aut standardowych światła świecą tam gdzie nie powinny albo za słabo i tak samo ze stopem, można powiedzieć że w niektórych go nie ma albo świeci tak słabo że nie wiadomo czy ten co jedzie z przodu hamuje czy też nie. :mrgreen:

Komentarz

No właśnie. Jestem w szoku, bo dopiero teraz po roku to odkrywam. Nagle mi się oczy otworzyły, czy co... A dzisiaj zauważyłem, że Audi S4 '98 nie ma w nocy tylnych świateł z bliska jak kamera jest ustawiona, ale gdy oglądamy powtórkę i auto się oddala od kamery to światła powoli się ukazują, ze jednak świecą.....masakra.... co oni robili przez ten rok. Audi R8 V10 ma silnik od Audi V8.. wystarczy spojrzeć przez szybę tylnej klapy. I to wszystko w modelach Audi, których jestem wielkim fanem.... Żal

Komentarz

Aptekarz10 to jeszcze raz się zdziwisz jak weźmiesz auto standardowe i pojedziesz na nocnym torze, bo są auta co pomimo zapalonych świateł w ogóle nie oświetlają toru i jest czarno jak w "D"
          Przykład - Mazda FURAI

Komentarz

Furai nie ma świateł do jazdy nawet w prawdziwym koncepcie

Komentarz

Byłem pewien, ze to światła drogowe

Komentarz

no w sumie może i masz racje z załozenia powinny byc drogowe ale sam powiesz ze dosc kiepsko swiecą

Komentarz

No na zdjęciach to nie biją blaskiem ale skąd ja mogę wiedzieć co dziś inżynierowie takich cudeniek wymyślą. Dziś już mamy latarki z jedną dioda LED co dobrze świecą

Komentarz

Zarzucę pytaniem o samochody NASCAR. Gdy próbuję nimi jechać na LM, albo na Nurbie w nocy, to nie można włączyć im świateł, w wyniku czego samochód jedzie w całkowitych ciemnościach. Czy to jest już tak ustawione w systemie gry, że NASCARY nie mają światełek, czy tylko ja mam taki dziwny bug?

Komentarz

światła w nascarach ;DDD

dobry jesteś ;]]] ja też mam bug niestety F1 nie potrafi latac ;/
                      http://www.mygranturismo.net/museum.php?id=37274 - moje muzeum

Komentarz

Nie jestem miłośnikiem tej serii, więc nie znam się na tych autach, regulacjach i zasadach. Ale nie wydaję Ci się, że tam Impala ma z przodu reflektory? Zadałem zwyczajne pytanie, dlaczego one się nie palą podczas jazdy w nocy, mimo tego że samochód je posiada.

A z tym sarkazmem to Ci nie wyszło niestety kolego, bo to cecha ludzi inteligentnych. Pozdrawiam ciepło.

Komentarz

Szanowny kolego C5R, NASCAR'y nie mają świateł z prostej przyczyny. A mianowicie dlatego że im nie potrzebne ponieważ jeżdżą w dzień. A jak widać na zdjęciu to nie są reflektory tylko ich naklejki. Przyznam że trochę śmieszne pytanie zadałeś, ale każdy człowiek ma prawo nie wiedzieć takich rzeczy.

Komentarz

Ja kompletnie nie wiedziałem że to są nalepki. No serio W ogóle nie interesują mnie te wyścigi, a pytanie wzięło się stąd, że chciałem sobie pojeździć w Arcadówce takim autem w nocy. I zonk, zdziwiłem się trochę. Ale dziękuje za naprostowanie. Ogólnie wyznaje zasadę, że nie ma głupich pytań, tylko czasami padają głupie odpowiedzi. Dlatego ja dociekam nawet o takie głupoty i czasami odpowiedzi są takie jak Pana vts2000. Ale bez żadnej urazy, spoko

Komentarz

Krazio dobrze napisał. Auta NASCAR nie mogą mieć lamp a jedynie naklejki je przypominające a to ze względów bezpieczeństwa, bo jak wiemy tam często dochodzi do otarć i obić. Każdy zainteresowany wie co potrafi zrobić kawałem szkła z oponą przy prędkości ponad 300km/h.

Komentarz

Pracuję...
                              X