Jestem nowy na forum(w gt5 gram od premiery)chodzi mi o powielanie chromów.Podobno ten temat był już kilka razy na chacie a więc zakładam temat. Na początek niech ktoś opisze na jak to działa, a potem już będziemy powielać :wink:
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Powielanie chromów
Zwiń
X
-
Re: Powielanie chromów
1.musisz zrobić kopie pliku gry/save na pendrive.
2.nastepnie zalozyc drugie konto na PSN.
3.wchodzisz do gt5 tam gdzie masz kolor/item/auto do skopiowania i wysylasz sobie na drugie konto (oczysiscie musisz je miec w znajomych)
4.podmieniasz save na ten z kopii
5.po odebraniu "paczki" odsyłasz z powrotem.
6.wlaczasz gt5 i odbierasz to co sobie przyslales
masz teraz 2 razy to samonie da sie wysylac aut on wartosci pow 1mln
P.S. Chyba mnie pamiętasz, co?
-
Re: Powielanie chromów
Najpierw zrób drugie konto na PSN. Później wchodzisz na to pierwsze konto i zwalasz na pendrive'a save z GT5. Potem dalej na pierwszym koncie odpalasz GT5 i wysyłasz chrome na drugie konto. Wychodzisz z gry i z pendrive'a zrzucasz save GT5 na to pierwsze konto. Następnie wbijasz na drugie konto, odpalasz GT5 odbierasz prezent i po chwili go odszyłasz spowrotem. Wbijasz na pierwsze konto wchodzisz w GT5, odbierasz prezenty i masz ich więcej.
Ja znam szybszy trick: Mając 5 chromów na drugim koncie robisz bakcup save'a na pendrive'a. Wysyłasz na pierwsze konto te wszystkie pięć kolorów. I wracasz do drugiego konta i tam zgrywasz ten save co miałeś na pendriv'ie.
Mam nadzieję że już rozumiecie bo nieumiem prościej
Komentarz
Komentarz