Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Edytor tras...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Edytor tras...

Edytor tras jest chyba najsłabszą cechą GT5. Bardzo mało możliwości, żenujące funkcje, sprawiają że równie dobrze mogłoby go nie być. Próbowałem stworzyć coś ciekawego, ale zwyczajnie nie da się ! A jak Wy uważacie ?

Re: Edytor tras...

Ja uważam że to słaby edytor. Mało rozbudowany, ale udało mi się stworzyć ciekawą trasę.

Komentarz

Rzeczywście słaby jest, ale średnią trase da sie jakoś poskładać.
      Wszystkie moje trasy maja 7 sektorów, i sa bardzo szybkie i wąskie (zostawiam jeden albo 2 sektory skomplikowane a reszta maksymalnie proste). Najbardziej mnie wkurza brak panowania nad czy zakręt wypada na szczycie wzgórza czy w dolince czy na płaskim.
      Mogliby go naprawdę łatwym sposobem dopracować i wcale nie byłby skomplikowany
      All Gold Boy

Komentarz

Mało w tym edytorze, ja to chciałbym robić tory o dowolnym kształbie i samemu kształtować góry.
        Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Trzeba zacząć od tego, że nie jest to edytor tras, tylko kreator tras. A to jest różnica. Edytor to by był wtedy gdybyśmy mogli umieszczać sami zakręty i dodawać wzniesienia itp. Kreator sam generuje tory. Moim zdaniem jest całkiem niezły.
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ja tam nie jestem zachwycony ale tez nie narzekam. Udało mi się stworzyć kilka własnych tras, które polubiłem i wbrew pozorom nie są wcale łatwe

Komentarz

To może je udostępnisz, jeśli możesz oczywiście.

Komentarz

Ja tam nie narzekam, zrobiłem/wygenerowałem 2 trasy. Jedna w Toskanii (asfalt), a druga Eifel (asfalt). Obie mają około 9km długości, bardzo pochyłe i ostre zakręty. Trudno utrzymać dobrą linię. Testuje na nich moje auta
                Zapraszam tutaj.

Komentarz

Miałem nadzieję kupując GT5, że porobie sobie trasy, a tu lipa . Jak dla mnie lokacji też mało.

PS. Jak siÄ™ nie ma co siÄ™ lubi, to siÄ™ lubi co siÄ™ ma :mrgreen:

Komentarz

jak dotad nie odpalilem tego kreatora i nie zamierzam tego robic

Komentarz

Możesz spróbować, ale nie gwarantuje rewelacji.

Komentarz

A mnie się podoba z dwóch powodów:
                        1) Toskania (sweet & beauty )
                        2) Wpada trofik

Komentarz

PracujÄ™...
                        X