Edytor tras jest chyba najsłabszą cechą GT5. Bardzo mało możliwości, żenujące funkcje, sprawiają że równie dobrze mogłoby go nie być. Próbowałem stworzyć coś ciekawego, ale zwyczajnie nie da się ! A jak Wy uważacie ?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Edytor tras...
Zwiń
X
-
Re: Edytor tras...
Rzeczywście słaby jest, ale średnią trase da sie jakoś poskładać.
Wszystkie moje trasy maja 7 sektorów, i sa bardzo szybkie i wąskie (zostawiam jeden albo 2 sektory skomplikowane a reszta maksymalnie proste). Najbardziej mnie wkurza brak panowania nad czy zakręt wypada na szczycie wzgórza czy w dolince czy na płaskim.
Mogliby go naprawdę łatwym sposobem dopracować i wcale nie byłby skomplikowanyAll Gold Boy
Komentarz
-
Mało w tym edytorze, ja to chciałbym robić tory o dowolnym kształbie i samemu kształtować góry.Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee
Komentarz
-
Trzeba zacząć od tego, że nie jest to edytor tras, tylko kreator tras. A to jest różnica. Edytor to by był wtedy gdybyśmy mogli umieszczać sami zakręty i dodawać wzniesienia itp. Kreator sam generuje tory. Moim zdaniem jest całkiem niezły.
Komentarz
-
Ja tam nie narzekam, zrobiłem/wygenerowałem 2 trasy. Jedna w Toskanii (asfalt), a druga Eifel (asfalt). Obie mają około 9km długości, bardzo pochyłe i ostre zakręty. Trudno utrzymać dobrą linię. Testuje na nich moje auta
Komentarz
Komentarz