Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 5 Signature

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gran Turismo 5 Signature

Czy ktos z was ma ta edycje Gran Turismo 5? Ja cos kupilem na allegro ale nie jestem pewny czy koles podmienil gre bo na okladce jest napisane Gran Turismo 5 Kolekcjonerska Edycja. Myslalem ze powinno byc napisane Signature albo cos takiego... Pudelko zostalo juz wczesniej otwarte wiec sprzedawca na allegro troche mnie w blad wprowadzil.. Mialo byc w foli, ale chociaz wszystko w srodku jest zapakowane...

Re: Gran Turismo 5 Signature

Pamiętasz co ci kiedyś mówiłem na gg?
    Przy listonoszu masz prawo otworzyć i jeśli cie paczka nie zadowala masz prawo ją odesłać :wink:

Komentarz

Kupilem za 350zl + 24 przesylka. I teraz sie dogadalem ze odda mi 50zl wiec na koniec 324zl wyniesie ten zakup. Normanie w sklepach 650zl, a na allegro 420zl + przesylka. Dobry interes chociaz juz mam zwykla edycje wiec 200zl wydalem i oddalem koledze plus GT5 wersje sklepowa ktora wygralem. Troche juz poszlo na GT5...

Pytanie teraz czy ta edycja powinna miec napis edycja kolekcjonerska czy cos innego na okladze? Dajcie znac.

Komentarz

U mnie pisze kolekcjonerska, kupowałem i otwierałem w Empiku sprawdzałem także ok jest
        Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
        B Spec - 40 level
        60 x Gold
        http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Dziekuje za informacje!

Komentarz

Pracuję...
          X