Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

nagrody za wyścigi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• nagrody za wyścigi

Witam mam takie pytanie chodzi o to ze wygrałem wyścig w A-Spec Amator wyścigi Clubman Cup i wygrałem pienądze oraz Mugen Motul Civic Si Race i na drugi dzień przejechałem ten sam wyścig i wygrałem tylko pieniądze czyżby wszystkie samochody w GT wygrywało sie tylko raz ???? Mam nadzieje ze odpowiecie na moje pytanie z góry dzięki

Re: nagrody za wyścigi

Zamieszczone przez marcin28
    Witam mam takie pytanie chodzi o to ze wygrałem wyścig w A-Spec Amator wyścigi Clubman Cup i wygrałem pienądze oraz Mugen Motul Civic Si Race i na drugi dzień przejechałem ten sam wyścig i wygrałem tylko pieniądze czyżby wszystkie samochody w GT wygrywało sie tylko raz ???? Mam nadzieje ze odpowiecie na moje pytanie z góry dzięki
    Nie umiesz napisać poprawnie zdania. Nie umiesz poszukać sobie odpowiedzi. Nie umiesz napisać tego w odpowiednim temacie. Czego jeszcze nie umiesz?
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Popieram kolegę wyżej - a jeżeli nie wiesz, to kasę zdobywasz za każdym razem, a autko tylko RAZ i to za złoto Pozdrawiam!
      Ps. Raz auto wygrywasz w A-spec, i Raz autko w B-spec (oczywiście w danym wyścigu) i są to inne auta zazwyczaj PzdR!

Komentarz

Wątek prosi się o skasowanie

Komentarz

a milion osób woli sobie ulżyć i zbesztać gościa niż podać odpowiedź zamknąć temat i nie spamować.

tak ten post to też "spam" jeśli powyższe będą usunięte to ten także

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
            Bosz, koleś niezłą porachę reprezentuje... nie, z bystrością zdecydowanie mu nie twarzy
            Tja, to zdanie też jest bardzo gramatyczne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
            X