Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kamerka w GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Kamerka w GT5

sprawdzilem dokladnie trzeba trzymac i power i eject - jak sie wlaczy dmuchanie to mozna puscic samo po parunastu sekundach przestanie ale bodajze trzeba potem znow z tylu wylaczyc i wlaczyc
    co do pstryczka to zamiast krecenia kablem polecam zajrzec na allegro albo do jakiegos elektrycznego i zakupic "psytryczek" POWER SWITCH przelacznik
    np.: http://allegro.pl/g-switch-ps3-power-sw ... 70968.html lub solidniejszy http://allegro.pl/power-switch-przelacz ... 46245.html
    PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Zamieszczone przez weczi
      co do pstryczka to zamiast krecenia kablem polecam zajrzec na allegro albo do jakiegos elektrycznego i zakupic "psytryczek" POWER SWITCH przelacznik
      No bez przesady, dla odłączania kabla raz na miesiąc nie będę switcha kupował...

Komentarz

jakie macie ogólnie wrażenia z gry z kamerka ? bo mnie ona trochę denerwuje że tak skręca mi obraz
        naprawa komputerów warszawa - naprawa komputerów warszawa
        żarówki - żarówki

Komentarz

U mnie działa idealnie

Komentarz

Czy po któryś updacie, można używać też kamery w trybie kariery czy nadal tylko w szybkiej grze jest?

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
              Czy po któryś updacie, można używać też kamery w trybie kariery czy nadal tylko w szybkiej grze jest?
              A powiem Ci szczerze, że nawet nie pomyślałem o tym by sprawdzić

Komentarz

jaka kamerka, o co cho?
                narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                  jaka kamerka, o co cho?
                  Playstation Eye do PS3

[youtube:vymxyavm]http://www.youtube.com/watch?v=rQvGeSn2QWE&feature=related[/youtube:vymxyavm]

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                    Zamieszczone przez Sqad
                    he he he,.... a to zadam jeszcze jedno pytanie, to musisz to obadać . A jeszcze jedno czy ona tylko funkcjonuje w widoku z kabiny ?

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                      Zamieszczone przez Angello
                      Zamieszczone przez Sqad
                      he he he,.... a to zadam jeszcze jedno pytanie, to musisz to obadać . A jeszcze jedno czy ona tylko funkcjonuje w widoku z kabiny ?
                      Jak nie zapomnę to sprawdzę jedno i drugie

Komentarz

Pracuję...
                      X