Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kamerka w GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kamerka w GT5

Czy może mi ktoś podac dokładne ustawienia jakie trzeba zrobic by owej kamerki uzywac podczas jazdy? najlepiej z filmikiem jak to ustwaiac . prosiłbym o info o ustawieniu kamerki na pułce jak ma stac, odległosc od twarzy itp.
    Wiem ze jest tego tematu tu mnustwo ale ja chce miec czystÄ… odpowiedz )
    PS: I dopytam jaki jest najlepszy sposób na zarobienie szybko kasy? chodzi mi o pare milionów bo musze kupic cos szybkiego

PS2 : Mam takie badzo ważne pytanko ? co jest do cholerki grane z moją konsolką wyje jak odkurzacz. powiem to tak
    - po włączeniu konsolki chodzi cicho. minuta 2 drugi poziom wentylatorów po włączeniu gry badz filmu albo po 5-10 minutach włącza si 3 poziom a po puźniejszym czasie nawet 4 .. lecz nie to jest problem bo to jest normalne ze wentylatorki chodzą ale jest to az za głosno dosłownie jak odkurzacz i na dodatek po godzinie łep boli.
    Stoi płasko 30 cm od sciany na otwartej przestrzeni w domu temperatura 20 -25 . Dodam jeszcze ze ma 1rok . była w serwisie przed wakacjami i przyjechała i zaczeła wyc o co kaman? czy są to tylko wentylatory do wymiany? i czy zainwestowac w jakies dodatkowe chłodzenie?
    konsola była kupiona z wystawy niestety. ale byłem taki napalony ze nie chciałem czekac

Re: Kamerka w GT5

Może Wypadało by się przywitać??? A Jeżeli chodzi o kamerkę, to ona nie działa (z tego co kojarzę) w trybie kariery... A co do wiatraczka, to może w serwisie coś spaprali Pzdr i witam na forum! :
    A jeżeli chodzi o kasę, to spróbuj lecieć wyścigi po kolei, lub jak kupisz coś " w miarę" szybkiego, to wal na wyścigi sezonowe ( jeżeli masz neta w ps3 oczywiście ) Ja dużo zarobiłem wygranym gdzieś na początku veyronem , a potem Viper'em z ponad 1k kucyków fajne lata bokami i odstawia przeciwników

Komentarz

Zamieszczone przez korycki90
      Może Wypadało by się przywitać??? A Jeżeli chodzi o kamerkę, to ona nie działa (z tego co kojarzę) w trybie kariery...
      To ja też wiem(lecz mogli by dac pacza z poprawką oraz wyeliminowac klase standard bo ona wkurza) ale chce sie pobawic w szybkim i pokrecic głową a tu dupka
      Sorki ze sie nie przywitałem Witam
      a co do chłodzenia konsli zakupic?

Komentarz

Jeżeli chodzi o chłodzenie konsolki, to nic nie poradzę - czytałem gdzieś o specjalnych podstawkach, których jest od groma na "allegro", lecz wg. mnie nie bardzo się to sprawdzi... Jeżeli slim (tak jak u mnie) ma otwory wentylacyjne z tyłu, to co dadzą trzy, czy nawet cztery wiatraki ( żywcem wyjęte z PC) które "dmuchają" w dolną część obudowy?
        Ps. A jeżeli chodzi o te "parę milionów" aby kupić szybką brykę, to chyba wiesz że te "szybkie" bryki są dostępne od pewnego poziomu doświadczenia? Największa frajda z gry płynie, gdy lecisz wyścigi "po kolei" i zdobywasz coraz to lepsze - potrzebne fury

Komentarz

Ja kasy sporo się dorobiłem (700 000) na sezonowym wyścigu starych amerykańskich aut. punktów tuningu max 550 chyba. Wyścig jeden miał koło 6-7min i 120 000 kredytów wpadało a przegrać się chyba nie da

Komentarz

Chłopaki ja mam 32 poziom a i 10 b speca... poziomy gram, mi tez chodzi o frajde z jazdy . i sam chce sie dorobic ale chce sobie kupic albo redbula albo bolid . a juz mam formułe gran turismo... wiec nie myslcie ze chce jakos oszukiwac by kupic fure. ale ja sie pytam jakie wyscigi są najlepsze do tego i najszybciej uzbieram
            a co do podstawki chłodzącej. pod pułką gdzie konsolka stoi mam dekoder który strasznie grzeje a pod konsolą jest ciepło wiec chyba cos da
            PS; MAm slima 250gb

Komentarz

Bylibyście łaskaw nie robić gnoju na forum? To nie jest czat.

Komentarz

Procek może źle odprowadzać ciepło, albo są tony kurzu w środku albo wiatraki do bani jeśli tak hałasują, u mnie slim'a praktycznie nie słychać.

Komentarz

szybka kasa

teraz sa latwiutkie i szybkie zawody sezonowe jeden wyscig 5 kółek stoi po ok. 490 000 Cr.

Komentarz

Re: szybka kasa

Zamieszczone przez rafal1598
                    teraz sa latwiutkie i szybkie zawody sezonowe jeden wyscig 5 kółek stoi po ok. 490 000 Cr.
                    Kolego to nie ten temat

Komentarz

Re: szybka kasa

Zamieszczone przez Angello
                      Zamieszczone przez rafal1598
                      Kolego to nie ten temat
                      Rafał odpowiedział zgodnie z pytaniem mateusza z pierwszego posta. Inna sprawa, że ten post jest napisany na bakier z regulaminem, więc można go było już dawno skasować albo przenieść do viewtopic.php?f=16&t=3363

Komentarz

Zamieszczone przez mateusz13xx
                        PS2 : Mam takie badzo ważne pytanko ? co jest do cholerki grane z moją konsolką wyje jak odkurzacz. powiem to tak
                        - po włączeniu konsolki chodzi cicho. minuta 2 drugi poziom wentylatorów po włączeniu gry badz filmu albo po 5-10 minutach włącza si 3 poziom a po puźniejszym czasie nawet 4 .. lecz nie to jest problem bo to jest normalne ze wentylatorki chodzą ale jest to az za głosno dosłownie jak odkurzacz i na dodatek po godzinie łep boli.
                        Stoi płasko 30 cm od sciany na otwartej przestrzeni w domu temperatura 20 -25 . Dodam jeszcze ze ma 1rok . była w serwisie przed wakacjami i przyjechała i zaczeła wyc o co kaman? czy są to tylko wentylatory do wymiany? i czy zainwestowac w jakies dodatkowe chłodzenie?
                        konsola była kupiona z wystawy niestety. ale byłem taki napalony ze nie chciałem czekac
                        Podloz cos pod tylna czesc konsoli, tak zeby stala pochylona. Nie bedzie sie wtedy tak nagrzewac od spodu, ja tak mam i zawsze to cos. Co do wentylatorow, to ja bym obstawial zakurzenie. Proponowalbym zakupic dodatkowe chlodzenie, ale nie jako rozwiazanie problemu, a jako dodatek do swietnej konsoli zeby dlugo posluzyla :wink: W kazdym razie cos jest nie tak i trzeba to naprawic. Moja konsola bedzie miala juz ladnie ponad rok, moze i ponad dwa lata, nie orientuje sie, bo to konsola brachola, ale chodzi cichutko az milo. Mimo iz nie jestem specjalista w dziedzinie elektroniki szeroko pojetej, to biorac to czysto na logike raczej niemozliwe jest moim zdaniem zeby w rocznej konsoli wentylatory byly tak wyeksploatowane zeby nadawaly sie tylko do wymiany. Jesli piszesz, ze zaczela wyc po powrocie z serwisu, no to juz chyba wiesz gdzie sie z nia udac Moze naprawili Ci to co mieli naprawic i pieprzneli ja gdzies w brudne miejsce i tam sie zakurzyla albo cos?

Komentarz

jest mozliwosc samoczynnego przeczyszczenia konsoli - robi sie to jakos tak - przynajmniej w moim grubasku - wylaczam z tylu pstryczkiem, klade palec na power z porzdu i wlaczam z tylu - konsola sie odpala i wiatraki parenascie sek daja na maxa i wydmuchuja kurz - polecam od czasu do czasu

co do kamerki mi tez jakos nie dziala - skoro nie dziala w niektorych wyscigach w karierze to kiedy? bo w treningu tez mi nie chce ;/
                          PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Chyba tylko w szybkiej grze działa

Komentarz

Zamieszczone przez weczi
                              jest mozliwosc samoczynnego przeczyszczenia konsoli - robi sie to jakos tak - przynajmniej w moim grubasku - wylaczam z tylu pstryczkiem, klade palec na power z porzdu i wlaczam z tylu - konsola sie odpala i wiatraki parenascie sek daja na maxa i wydmuchuja kurz - polecam od czasu do czasu
                              W slimie nie ma pstryczka, więc trzeba wyjąć kabel zasilania, a przycisk power trzeba trzymać podczas tego całego 'wielkiego dmuchania'. Tyle tematem uzupełnienia

Komentarz

PracujÄ™...
                              X