Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kopiowanie aut i robienie kopii zapasowj na pendrive

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kopiowanie aut i robienie kopii zapasowj na pendrive

Witam.

Mam pytanko odnośnie kopiowania save'a na usb i skopiowania go potem spotwotem na konsolę.
    Po tej operacji w garażu miniaturki samochodow są albo pozmieniane na inne albo nic nie widać.
    Czy ktoś się może z czymś podobnym spotkał i czy wie jak to naprawić?

Miniaturki samochodów w garażu

Jak już większości z was wiadomo po ostatniej aktualizacji można stworzyć miniaturki do wszystkich samochodów jednym kliknięciem (a właściwie dwoma - osobno do aut standardowych a osobno premium). Jednak wiąże się to niestety z małym problemem. Konsola uprzejmie informuje nas że może to zająć trochę czasu i czy na pewno chcemy to zrobić Dla zainteresowanych podam, że to "trochę czasu" w sumie trwa coś około godziny Tyle stwarza miniaturki do wszystkich samochodów premium + standard, pewnie zależy to od ilości miniaturek do odtworzenia, ja w sumie mam ponad 1000 wszystkich samochodów to i miniaturek tez trochę było do uzupełnienia, ale i tak jest to szmat czasu... Więc zanim klikniemy "stwórz miniaturki do wszystkich" miejmy czym się zająć przez tą godzinę

PS. Proszę moderatorów o zmianę tytułu wątku, bo kolega powyżej nazwał go trochę niefortunnie (nie wiadomo czego tak naprawdę dotyczy...)

Komentarz

Re: problem z savem

Przed patchem też tak raz miałem, gdy reinstalowałem grę. Ręczne utworzenie ikon zajęło mi kilka dni.... pamiętajcie że dla jednego wozu są 2 ikony - mała i duża a ja miałem ok 980 samochodów.

Komentarz

Pracuję...
      X