Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Patche

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Patche

Ostatnio podłączyłem internet do PS3 by źciągnąć aktualizacje. Gdy włączyłem grę zaczął się pobierać Patch 1.09 czy coś w tym rodzaju. Gdy włączyłem grę jeszcze raz by ściągnąć poprzedni patch czyli 1.08 to nic się nie ściągnęło. Czy jeśli ściągnąłem patch 1.09 to nie ma możliwości ściągnięcia 1.08 i innych wcześniejszych. Jeśli jednak jest możliwość ściągnięcia poprzednich patchy to jak to żrobić.

Z góry dzięki

Re: Patche

Zamieszczone przez La Mistica
    Ostatnio podłączyłem internet do PS3 by źciągnąć aktualizacje.
    Nie wiem co to znaczy "źciągnąć".

Jeżeli nie uruchomiło ci się pobieranie wcześniejszych patchy, znaczy to, że ten najnowszy zawiera w sobie poprzednie łatki i nie ma potrzeby pobierania poprzednich.
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Tylko że pisze na internecie że łatka 1.09 nie zawiera poprzednich aktualizacji a poza tym to wyluzuj ty też popełnisz na pewno błędy ortograficzne a ja na dodatem mam dysleksję

Komentarz

Ta jak to czytam o dysleksji że ktoś ma to się śmiać chce, polowa polskiego społeczeństwa to ma, a w dobie komputerów gdzie praktycznie każda przeglądarka ma słownik ortograficzny to nie do pomyślenia. Dysleksja to nic innego jak lenistwo umysłowe, ale pociesze Cię,... to się da leczyć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Co do patchy to powinno je pobierać poklei i nie powinno dać się zainstalować bez wcześniejszego. Żadnego menu wyboru nie ma co do aktualizacji więc jak udało się zainstalować 1.09 to znaczy że poprzednie były.

Komentarz

Pracuję...
        X