Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem z B-specem

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem z B-specem

witam ostatnio zaskoczyła mnie gra nie wiem o co chodzi może ktoś mi to wytłumaczy mianowicie jak jestem na gt live to u góry tak po środku mamy level a spec i obok b spec (i pisze tam że jest level 27 ) i na kolorowo pokazuje ile mniej wiecej potrzeba do następnego levela natomiast jak wejdę w szczegóły o moim kierowcy czyli B spec to jest tam napisany level 30 . czy wie ktoś o co chodzi ?

Re: Problem z B-specem

Dlaczego nie poszukasz na forum skoro już jest odpowiedź na takie pytanie
    Dlaczego nie zapytasz tam gdzie wszyscy pytają tylko od razu zakładasz temat
    Czytałeś w ogóle regulamin
    Jestem pewien, że nie
    A pisownię w języku polskim to ty znasz Co z twoją ortografia i interpunkcją do jasnej cholery

Komentarz

zamiast rozpisywać się temat mojej ortografii etc mógłbyś porostu odpowiedzieć

Komentarz

Gdybyś poszukał na forum to nie musiałbym odpowiadać a skoro nie przestrzegasz regulaminu forum to cię upominam

Komentarz

Kurde już chyba 3 temat o tym samym. Pierwszy nadal stoi, 2 poprzednie zostały skasowane. Chłopie poszukaj trochę... Ja poprzez opcję szukaj znalazłem odpowiedź na twoje pytanie w 3 cim wyniku wyszukiwania...
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

to może napisz mi co mam wpisać w wyszukiwarkę bo szukałem już i nic nie mogłem znaleźć albo daj link

Komentarz

Trzeba tylko logicznie pomyśleć. Chodzi ci o poziom kierowcy twojego... Wpisałem w wyszukiwaniu "poziom kierowcy" : search.php?keywords=poziom+kierowcy&terms=all&auth or=&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0 &submit=Szukaj

Był taki temat: "B-Spec - sprzeczne informacje na temat poziomu"
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Wiesz ale żeby wpisać poziom kierowcy też trzeba wiedzieć czego szukać. Nie każdy wie że poziom danego kierowcy nie równa się poziomowi trybu B-spec, ale chwila dedukcji, pogrania trochę i obstawiam że pytanie było by zbędne

Komentarz

Pracuję...
                X