Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Udostępnienie aut

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Udostępnienie aut

Siema
    Mam problem , otóż kolega będzie jechał le mans 24h ze mną i chciałbym mu dać mojego peugota 908.Jak wiemy jeden z patchy odżucił możliwość wysyłania samochodów ale dodał udostępniania. I tu rodzi się problem : mógł by mi ktoś wytłumaczyć co ja i kolega mamy zrobić aby on mógł z FAPa skorzystać ? Usatysfakcjonowany bym był szybką odpowiedzią.

Re: Udostępnienie aut

Wchodzisz do swojego garażu tam gdzie masz ten samochód. Klikasz na niego. I będąc już w menu, gdzie masz opcje daj znajomemu, sprzedaj, demo i inne, będzie okrągła ikonka podobna do planety, będzie ona na szaro. Jak na nią najedziesz wyświetli się informacja udostępnij online.
    Klikasz na nią i do twojego profilu zgrany zostanie samochód. Możesz ich maksymalnie 6 zrzucić. Każdy kto wejdzie na twój profil, może go wtedy wypożyczyć i nim wystartować. Jak go już udostępnisz to ikonka z szarej zmieni się na niebieską. Ty nie możesz używać tego samochodu dopóki dopóty nie odznaczysz tej ikonki z powrotem.

Mogłeś to napisać w Pytania i odpowiedzi odnoście GT5, jest taki temat, ma ponad 40 stron.
    Mam nadzieję, że pomogłem.
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Re: Udostępnienie aut

Pomogłeś dzięki , na przyszłość będe wiedział o tym topicu

Komentarz

Pracuję...
      X