Witam na wstępie zaznaczę że jestem wielkim fanem całej serii i bardzo dużo gram w GT5 co ważne na kierownicy G25. Oczekuje po tej grze naprawdę wiele z racji na jej korzenie z świetnej GT4 jak i na czas produkcji oraz szumnie reklamowane hasła, slogany prawdziwego symulatora ... Moim zdaniem fizyka jest średnia mam głębokie przekonanie że auta lepiej się zachowywał ( bardziej realistycznie) w GT4 ale powiedzmy ok może się nie znam
choć autem dużo jeżdżę
. Ale niech ktoś mi wytłumaczy jedną kwestie ! Teoretycznie każde auto ma swoją fizykę zachowań reakcji itp. .... tylko dlaczego całkiem inaczej się jeździ w A-spec i treningu a całkiem inaczej w grze on-line chodzi mi o fizykę zachowanie opon auta reakcje na gaz poślizgi wszystko ... przecież auto powinno mieć jedną i tą sama fizykę zależną od opon i nawierzchni a tu tak duże różnice w tej samej specyfikacji !?!?!? co jest grane ! zaznaczę co ważne że w mojej ocenie model fizyki jest o niebo lepszy w grze on-line niż w pozostałych trybach .... tylko dlaczego ?! po co komu kila "fizyk" ?!

Komentarz