Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Łatwy sposób na EXP? [A-Spec]
Zwiń
X
-
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
A Spec - 40 level
B Spec - 40 level
60 x Gold
http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż
-
Re: Łatwy sposób na EXP? [A-Spec]
masakra znowu...
Komentarz
-
powiem jedynie tak, możecie się spierać kłócić, który kogo przegada swoimi argumentami itd. ale myślę, że nie masz jeden z drugim nad czym płakać, bo jeżeli ja sobie poszedłem "na skróty" to moja sprawa, gra jest dla mnie, gram dla własnej przyjemności, wcale nie chodzi mi o lvl a-spec, kasę wydaje głównie na remonty po to ażebym mógł się jeszcze lepiej bawić swoimi ulubionymi zabawkami, jak potrafię po tych kilku godzinach spędzonych przed grą jeździć moja sprawa, tą platynę mogę sobie wsadzić głęboko w d... bo mi wcale nie zależy przejść gry na samych złotych pucharach bo nie mam czasu żeby się męczyć dajmy na to w licencjach(wyścigi a-spec mam wszystkie złote tylko dodam, ale to żadna sztuka) któryś z Was porównał mój proceder do zapalonego auta z kluczykami w środku, hehe to chyba jakiś żart miał być, bo potrafię odróżnić real od gry, bo w PRAWDZIWYM życiu nawet złotówki nikomu nie ukradłem, skończył się przekręt na ss r7 i gram dalej i jakoś nadal gra mnie cieszy tak samo, a może nawet bardziej jak po całym tygodniu odpalę ją na weekendzie, powtarzam jeszcze raz TO JEST GRA, KTÓRA POWINNA CIESZYĆ!!!!!
Komentarz
-
a tak z ciekawości wyjechałem poza tor, i mi nie do końca to działa. okrążenia się nie nabijały, a znajomemu 6 sie udało, więcej zachodu z tym niż korzysciKiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
A Spec - 40 level
B Spec - 40 level
60 x Gold
http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż
Komentarz
-
Zamieszczone przez pawloss22Ja jestem na 29lvl w A-spec i nie mogę się doczekać aż odblokuje wyzwanie Vettela i będę mógł sie przejechac w koncu Red Bull X 2010. Satysfakcja gwarantowana bez oszukiwania
BTW - pamiętam jak byłem podniecony i zachwycony możliwościami Formuły Gran Turismo, kiedy ją kupiłem. Aż do momentu kiedy dosiadłem RedBulla... wówczas pojęcie "zrywać kask" nabrało zupełnie nowego znaczenia. Ciekawe czy uda im się stworzyć pełnoprawny odpowiednik tego potwora w rzeczywistości
Komentarz
-
Dla mnie jest troszkę smutne to , iż 3/4 graczy idzie na łatwiznę i wbija po prostu 35 lv. B-spec zamiast pomęczyć się ze szkołą Vetela . Jestem dowodem na to iż jest to wykonalne i po spędzeniu 2-3 godzin w końcu uda wam się tą szkołę przejść , i otrzymać Red Bulla . Nawet nie wiecie jaka jest radość gdy po ciężkich próbach i wyczerpaniu , wreszcie wam się powiedzie ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez GrodzioDla mnie jest troszkę smutne to , iż 3/4 graczy idzie na łatwiznę i wbija po prostu 35 lv.Bo raczej wbicie na 35 nie jest ani krótkie ani banalne.. Trzeba na to poświęcić sporo czasu. WIadomo, że dla niektórych to łatwiejsze niż zdobycie chociażby brązu w wyzwaniu..
Komentarz
-
Zamieszczone przez GrodzioDla mnie jest troszkę smutne to , iż 3/4 graczy idzie na łatwiznę i wbija po prostu 35 lv. B-spec zamiast pomęczyć się ze szkołą Vetela . Jestem dowodem na to iż jest to wykonalne i po spędzeniu 2-3 godzin w końcu uda wam się tą szkołę przejść , i otrzymać Red Bulla
Komentarz
-
W moim przypadku zabrałem się za wyzwanie Vettela sporo po tym jak dostałem tą możliwość, ponieważ pierwsze próby mnie frustrowały. Jednak przysiadłem do tego i na padzie potrzebowałem ~30 minut na tor, żeby przyzwyczaić się do sterowania i wyczucia zakrętów. Zdobyłem co prawda tylko brąz, ale to max co mogę zdobyć padem. Jeszcze większa radość była, kiedy dostałem drugi kupon na X2010, bo wcześniej nie wiedziałem, że na 35 lvl B-Spec się go dostaje
Komentarz
-
Zamieszczone przez siniakZamieszczone przez GrodzioDla mnie jest troszkę smutne to , iż 3/4 graczy idzie na łatwiznę i wbija po prostu 35 lv. B-spec zamiast pomęczyć się ze szkołą Vetela . Jestem dowodem na to iż jest to wykonalne i po spędzeniu 2-3 godzin w końcu uda wam się tą szkołę przejść , i otrzymać Red Bulla
Komentarz
Komentarz