jak już napisałem w temacie. Moje gran turismo kocha się zawieszać. Jest to o tyle nie typowe, że gt5 nie wiesza się podczas wyścigów, ale podczas np: chodzenia po menu (wychodzę z tzw. swojego pokoju tam gdzie można wybrać zawody a-spec lub b-spec... i przechodzę do miejsca z na przykład szybkim wyścigiem i wtedy często, ale NIE ZAWSZE znika mi myszka(kursor) i gra zawiesza się. Żeby zagrać dalej muszę ją uruchomić od nowa. dodam jeszcze, że pad reaguje ma to co robię gdy kliknę przycisk ps włącza się mi menu w którym możemy wybrać wyłączenie gry itp. gdy wybiorę wyłączenie gry odwiesza się ona na około 1 sekundę i można chodzić po menu przez ten czas, ale gra wyłącza się(bo jej tak jakby każe, ale chodzi tu o fakt, że gra się odwiesza
) Trochę pokręciłem ale nie jestem najlepszy z polskiego więc myślę, że po chwili namysłu zrozumiecie o co mi chodzi.
Proszę o pomoc co można zrobić żeby gra się nie zawieszała reinstalu gry nie robiłem i niechcę
(Chyba, że nic innego mi nie zostanie, ale wydaje mi się, że menu jest czytane przez ps3 z płyty, ta z kolei jest w idealnym stanie (zero nawet malutkich rys)

Proszę o pomoc co można zrobić żeby gra się nie zawieszała reinstalu gry nie robiłem i niechcę

Komentarz