Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nowy nabytek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nowy nabytek

Witam

Uzbierałem trochę grosza około 520 000 Cr i mam zamiar kupić jakieś autko z wyższej pułki. Jednak nie chce tego samochodu traktować jako zabawkę tylko mam plan tym samochodem troszkę pojeździć oraz przejść sprawiający mi kłopot GT World Championship. Interesują mnie tylko samochody (P)remium. Bardzo proszę o pomoc w doradzeniu mi co mam kupić, napęd samochodu jest mi obojętny, chodzi o to by miał jak najwięcej koni i dobrze się prowadził. Oczywiście samochód zostanie od góry do dołu zmodyfikowany ale tak czy siak na początku musi być dobry żeby zostać bardzo dobrym. Mam na oku kilka samochodów i proszę o ich opinię bo oglądając filmiki na YouTube to dużo się o nich nie dowiem, ale też proszę o Wasze propozycje

Wybrane przeze mnie:

- Lexus Weds Sport IS350
    - Mercedes SLR (tylko bym musiał troszkę pozbierać jeszcze)
    - McLaren MP4-12C
    - Honda NSX Type R
    - Ferrari F40
    - Aston Martin DB9 Coupe
    - Audi R8 5.2 FSI quattro

Nigdy nie jeździłem żadnym z nich po za Ferrari więc proszę o Wasze opinię jak sie prowadzą i co o nich sądzicie.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Re: Nowy nabytek

osobiście zalecam kupić Mercedesa SLS AMG, bo kosztuje zaledwie 197k

Komentarz

Mam SLS AMG zrobionego na Siedemset ileś koni i daje rade ledwo z trudem jak się na męcze.

Komentarz

O to inaczej weź Corvette ZR1 i zrób modyfikacje wyścigową+Opony SM+full tuning, całkowity koszt to mniej niż 700k

Komentarz

A ile ona ma po tej modyfikacji?

Komentarz

Moja ma 887 km

Komentarz

Zamieszczone przez tata_arek
              O to inaczej weź Corvette ZR1 i zrób modyfikacje wyścigową+Opony SM+full tuning, całkowity koszt to mniej niż 700k
              też miałem proponować dokładnie ten model

Komentarz

Zamieszczone przez Alekke
                Mam SLS AMG zrobionego na Siedemset ileś koni i daje rade ledwo z trudem jak się na męcze.
                Może byś był łaskaw pisać jak przystało na średnio inteligentnego człowieka przystało.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                  Zamieszczone przez Alekke
                  Może byś był łaskaw pisać jak przystało na średnio inteligentnego człowieka przystało.
                  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Uprzedziłeś mnie troszkę.
                  Moja małżonka, która jest polonistką aż się popłakała ze śmiechu

Komentarz

Oj tam dajcie spokój po prostu podczas pisania zapomniałem ile ma mój SLS i nie wiedziałem jak napisać ile ma

Komentarz

Alekke tu chodziło o to jak to napisałeś. Szczerze mówiąc to chyba nikt nie zrozumiał o co Ci chodziło Następnym razem przeczytaj co napisałeś zanim wciśniesz WYŚLIJ :wink:

Wracając do tematu.
                      Chevrolet Corvette którego proponują Ci koledzy poradzi sobie z wyścigiem GT World Championship :wink:

Komentarz

Co możecie powiedzieć o audi r10 tdi race car bo uzbierałem 5 000 000 cr i nie wiem czy je kupić czy subaru i forda wrc i jakiegoś jgtc

Komentarz

Weź Peugeota 908 HDI i jedno z w/w aut

Komentarz

mam 908 hdi wg mnie jest super a dźwięk silnika też zaje.... ale czy audi też się fajnie jeździ

Komentarz

Jestem w stanie poradzić ci w związku z tymi dwoma ostatnimi autami:
                              - Aston Martin DB9 to piękny wóz, ciekawa pozycja, lecz, moim zdaniem, jedynie na początek. Pierwsze 3 klasy A-spec przejedziesz tym bez trudu, dalej już niezbyt. Jego ogromną zaletą jest świetna przyczepność. Moc także nie jest tu mała, aczkolwiek nie największa, przejechanie GT World Championship może sprawić trudności.
                              - Audi R8 quattro 5.2 - wóz świetny, osobiście nie przepadam za jego wyglądem, który jednak jest typowo sportowy, aczkolwiek moc i przyczepność - dla tych rzeczy go kupiłem. Na niektórych zakrętach wykręcając grzybek pada na max jedziesz 300 km/h, lecz prędkość nie spada. GT World Championship tym autem przejedziesz bez najmniejszych trudności.

Dodatkowo pragnę wspomnieć o pewnym Fordzie, jak łatwo się domyślić, jest to jedyny tak dobry Ford w tej grze, GT. Jest to auto amerykańskie, nie tak łatwo się przyzwyczaić, jeśli poprzednio jeździłeś Astonem, lub Subaru. Wchodzi w zakręty pięknie, gorzej z nich wychodzi. Przy tym manewrze zachowuje się jak gokard, ty przyspieszasz, on się ślizga, jednakże, gdy go nieco odciążysz, przestanie się ślizgać, pojedzie cały tor jak R8, przy czym to jednak różnica, 4x4 a MR. Moc w tym aucie jest ogromna, po tuningu wyciąga 370 km/h (po złagodzeniu ogranicznika prędkości do 480 bodajże...). Jest to oczywiście amerykański wóz, więc radość z jazdy jest o niebo większa niż w R8.
                              Polecam także Nissana GT-R, nowy model ładnie wygląda i daje frajdę z jazdy. Dobra przyczepność, duża moc, lecz wymaga tuningu.
                              Zdjęcia z GT5:
                              https://picasaweb.google.com/1103408...eGranTurismo5#
                              Zapraszam do oglądania

Komentarz

Pracuję...
                              X