Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Linie Pomocnicze

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Linie Pomocnicze

Witajcie! Mam maly problem z Liniami pomocniczymi, mianowicie od poczatku gry na kazdym wyscigu (single player oraz multiplayer) one byly. Wbijajac 22 poziom zawodow A- spec i poslizgajac sie troche na driffcie, linie pomocnicze znikly, szukalem w opcjach etc i nie moge tego znalesc. Moze ktos mi pomoc z tym problemem? Czekam na odpowiedz, pozdrawiam.

Re: Linie Pomocnicze

Przecież linie pomocnicze możesz włączyć lub wyłączyć przed wyścigiem w opcjach jazdy a nie w opcjach w menu gry :wink: . Dokładnie jest to 4 przełącznik od góry w ekranie opcji jazdy

Pzdr.

Komentarz

Oooojaaaaa... Az mi wstyd za tego posta... heheh faktycznie jest! ;D a kozystajac z okacji moglbys mi odpowiedziec czy jesli przejde cala klase A spec bede miec jakies nowe samochody etc?

Komentarz

Autka dostajesz za ukończenie wyścigów na złoto ( ale to pewnie już wiesz :wink: ) a za ukończenie całej klasy dostajesz kupony na autka określonego poziomu. Ale to że ukończysz wszystko w a-spec się nie podlicza. Od 24 poziomu po prostu dostaniesz dodatkowe wyścigi długodystansowe. To chyba wszystko a za posta nie ma się co wstydzić bo po to jest to forum żeby się pytać :wink:

Komentarz

Pracuję...
        X