Jeśli udostępniasz auto znajomym to oni tylko mogą je zobaczyć nic poza tym. Mieszczą się one w zakładce SPOŁECZNOŚĆ, nastepnie wybiera się znajomego i klikamy jego Profil wtedy widzimy jego postępy w grze jak i również samochody udostepnione.
A-Spec - 35lvl B-Spec - 35lvl License Test: 60 Gold
Kontroler: Pad SIXAXIS Login PSN - Andrzej_87 My Photo Mode
Typowa opcja społecznościowa, trochę fejsbukowe to takie.. ktoś po prostu wchodzi na Twój profil i widzi te samochody opublikowane tam, może je sobie obejrzeć..
Od 18 lutego 2011 (tzn. po aktualizacji 1.06) jeżeli udostępnisz auto to Twoi znajomi mogą je sobie pożyczyć i zaliczyć wyścig. Nie mogą jednak dokupować żadnych części tuningowych.
Od 18 lutego 2011 (tzn. po aktualizacji 1.06) jeżeli udostępnisz auto to Twoi znajomi mogą je sobie pożyczyć i zaliczyć wyścig. Nie mogą jednak dokupować żadnych części tuningowych.
Ok, nie mogą dokupować części, a nie wiesz przypadkiem, czy takie pożyczone auto po oddaniu ma większy przebieg ? Co za tym idzie, zużywa się i należy je naprawiać ?
Ok, nie mogą dokupować części, a nie wiesz przypadkiem, czy takie pożyczone auto po oddaniu ma większy przebieg ? Co za tym idzie, zużywa się i należy je naprawiać ?
Akurat na to nie zwróciłem uwagi. Wiem tylko, że jak ktoś grzebie w ustawieniach Twojego auta to u Ciebie one zostają bez zmian.
Dziś postaram się sprawdzić i odpowiedzieć na Twoje pytanie chyba, że ktoś mnie uprzedzi
Jak ktoś chętny z niskolevelowców to mam u siebie samochody, które ciężko zdobyć w początkowych fazach gry, a są one potrzebne do zaliczenia eventów. Także brać nie pytać
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Komentarz