Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

samochody on-line

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• samochody on-line

takie pytanko:
    jeżeli "udostępnie znajomym" jakieś auto, to gdzie oni muszą go u siebie odnaleść

A-Spec - 30lvl
    B-Spec - 40lvl

Re: samochody on-line

Jeśli udostępniasz auto znajomym to oni tylko mogą je zobaczyć nic poza tym. Mieszczą się one w zakładce SPOŁECZNOŚĆ, nastepnie wybiera się znajomego i klikamy jego Profil wtedy widzimy jego postępy w grze jak i również samochody udostepnione.
    A-Spec - 35lvl
    B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
    Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
    My Photo Mode

Komentarz

no widzę auto w profilu znajomego, ale jak moge go użyć?

A-Spec - 30lvl
      B-Spec - 40lvl

Komentarz

kolega wyżej opisał jak możesz go użyć, lub jak możesz go nie użyć

Komentarz

Ta opcja to kompletna glupota, udostepniam, to nie moge nim jezdzic. Co to za udostepnianie, skoro tylko do popatrzenia?
          pozdro

Komentarz

Zamieszczone przez zaklinacz
            Ta opcja to kompletna glupota, udostepniam, to nie moge nim jezdzic. Co to za udostepnianie, skoro tylko do popatrzenia?
            pozdro
            Możemy potraktować to jako "ogłoszenie" że mamy te auta na handel.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
              Możemy potraktować to jako "ogłoszenie" że mamy te auta na handel.
              O ile się nie mylę to możemy udostępnić tylko 5 aut a ja mam na handel około 100 aut

Komentarz

Typowa opcja społecznościowa, trochę fejsbukowe to takie.. ktoś po prostu wchodzi na Twój profil i widzi te samochody opublikowane tam, może je sobie obejrzeć..
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Od 18 lutego 2011 (tzn. po aktualizacji 1.06) jeżeli udostępnisz auto to Twoi znajomi mogą je sobie pożyczyć i zaliczyć wyścig. Nie mogą jednak dokupować żadnych części tuningowych.

Komentarz

Zamieszczone przez angello67
                    Od 18 lutego 2011 (tzn. po aktualizacji 1.06) jeżeli udostępnisz auto to Twoi znajomi mogą je sobie pożyczyć i zaliczyć wyścig. Nie mogą jednak dokupować żadnych części tuningowych.
                    Ok, nie mogą dokupować części, a nie wiesz przypadkiem, czy takie pożyczone auto po oddaniu ma większy przebieg ? Co za tym idzie, zużywa się i należy je naprawiać ?
                    A-Spec - 0lvl / B-Spec - 1lvl

Komentarz

Zamieszczone przez stefbet
                      Zamieszczone przez angello67
                      Ok, nie mogą dokupować części, a nie wiesz przypadkiem, czy takie pożyczone auto po oddaniu ma większy przebieg ? Co za tym idzie, zużywa się i należy je naprawiać ?
                      Akurat na to nie zwróciłem uwagi. Wiem tylko, że jak ktoś grzebie w ustawieniach Twojego auta to u Ciebie one zostają bez zmian.
                      Dziś postaram się sprawdzić i odpowiedzieć na Twoje pytanie chyba, że ktoś mnie uprzedzi

Komentarz

Jak ktoś chętny z niskolevelowców to mam u siebie samochody, które ciężko zdobyć w początkowych fazach gry, a są one potrzebne do zaliczenia eventów. Także brać nie pytać
                        I may be slow but I'm still ahead of you.
                        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Możemy pożyczony samochód dodać do ulubionych i już mamy go na stałe w arcade :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                          X