Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem - Ghost - Licencje - Błąd

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem - Ghost - Licencje - Błąd

Witam wszystkich

Proszę o pomoc ponieważ pojawił mi się najwyraźniej jakiś błąd w GT5. Podczas przechodzenia licencji w prawym dolnym rogu ucina mi "Najnowszy wynik" próbowałem kombinować z ustawieniami ekranu w tv i w ustawieniach gt5 dalej ucina. Najgorsze jest to że po przejechaniu i zrobieniu lepszego czasu nie uaktualnia się ten czas w miejscu rekordów i nie jest ładowany nowy ghost. Problemy zaczęły pojawiać się po tym jak utraciłem save kiedy wyłączyli mi prąd ;/. Próbowałem przeinstalować pliki gry nic niestety to nie dało. Ma ktoś może jakiś pomysł jak trwale usunąć ten problem ?? Ponieważ znalazłem tylko taki sposób http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=151094 który no mnie po prostu nie zadowala. Z góry dzięki za pomoc i przepraszam jeśli taki temat już był ale nic nie znalazłem.

Pozdrawiam

Re: Problem - Ghost - Licencje - Błąd

U siebie też zauważyłem te same problemy z uciętym czasem ( tak jak pisałeś, ustawienia TV nic nie pomogły ) i nie ładującym się najlepszym ghostem. Nie mam pojęcie o co kaman

Komentarz

Najgorsze ze to jest pierdoła ale strasznie wnerwia ;/ Własnie usunąłem wszystkie pliki GT5 zgrałem save na pena dam znać co i jak po aktualizacji czy błąd jest nadal na czystym GT5 i czy znowu się pojawi jak wgram save.

Usunąłem wszystko i dalej to samo najnowszy wynik jest ścięty. Dziwne nie kminie tego chyba będzie trzeba zrobić format dysku na PS3... Dziwny jest ten błąd bo mój kumpel np go nie ma. A dla czego inni go mają ?? Ktoś ma jakiś pomysł ??

Komentarz

Zamieszczone przez Basfet
        Najgorsze ze to jest pierdoła ale strasznie wnerwia ;/ Własnie usunąłem wszystkie pliki GT5 zgrałem save na pena dam znać co i jak po aktualizacji czy błąd jest nadal na czystym GT5 i czy znowu się pojawi jak wgram save.

Usunąłem wszystko i dalej to samo najnowszy wynik jest ścięty. Dziwne nie kminie tego chyba będzie trzeba zrobić format dysku na PS3... Dziwny jest ten błąd bo mój kumpel np go nie ma. A dla czego inni go mają ?? Ktoś ma jakiś pomysł ??
        ja tez tak mam, ale ja bym sie tym nie przejmowal. przejdziesz licencje i nie bedize Ci to przeszkadzac, bo tylko w licencjach jest ten blad, w specjlanych jest wszystko ok
        A spec= 37 lvl
        B spec= 40 lvl

Komentarz

Niby racja tylko mnie takie drobiazgi wnerwiają. Pedantem broń boże żadnym nie jestem ale GT5 to moja ulubiona gra to tak jak plama nie do zmazania na ulubionej bluzie ^^ ;p. A że straciłem save to i kombinuje żeby tego się pozbyć. No i jeszcze wnerwia że nie było tego wcześniej... czyli żaden update tego nie skaszanił chyba że update PS3 bo z tego co pamiętam to robiłem jakiś i chyba ale nie jestem pewien zaraz po nim zaczęło to się dziać + jeszcze kilka pierdołek zmieniałem w systemie PS3 ale myślę że nie jest to znaczące. Z drugiej strony starałem się nawet przywrócić wszystkie ustawienia(czasu, dźwięku, tv, kontrolerów itd) sprzed tego buga w GT5 i w PS3 ale najwyraźniej to nie to...

Komentarz

Kupiłem grę w dniu premiery i moim zdaniem ten bug był od początku.
            Z licencjami jest jak z egzaminami: Zdać, Zapić, Zapomnieć.

Komentarz

Pracuję...
            X