Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zadania Specjalne - poziom trudnosci

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zadania Specjalne - poziom trudnosci

Nie widzialem podobnego tematu, byl tylko temat o licencjach ale to zupelnie co innego a do platynki tez potrzebne. Z ciekawosci pytam które zadania specjalne, oprocz Vettela (bo to troche inna bajka, kazdy ma z tym problem) sprawiły wam największy kłopot. Oczywiście wyzłocenie, bo brąz nie jest żądnym problemem.
    A spec= 37 lvl
    B spec= 40 lvl

Re: Zadania Specjalne - poziom trudnosci

gokarty

Komentarz

Zamieszczone przez ClayMore
      gokarty
      hehe widze ze nikt nie chce sie przyznac co mu sprawilo trudnosc;d to ja zaczne:

szkola jazdy AMG nurburgring SLSem na suchym. Caly tor byl masakryczny do przejechania z tym czasem na zloto, jadac praktycznie bez blednie zawsze cos brakowalo. a Poszczegolne sektory zrobilem w ciagu max godziny. Widzialem ze ludzie narzekaja na szkole AMG w deszczu SLSem a bylo to wyjatkowo proste po paru przejazdach wpadlo.

Gran tour eiger nordwand czerwona alfa. do tej pory mi sie nie udalo;d
      A spec= 37 lvl
      B spec= 40 lvl

Komentarz

Ja pomimo zrobionej całej szkoły AMG najpierw na złoto potem srebro i na końcu złoto, nie mam opcji DESZCZU na Nurburgring i nawet na Circuit De La Sarthe, a koleś w tym video ma http://www.youtube.com/watch?v=S1sIkFAA1W8&feature=fvst czy ktoś wie czy da radę odblokować opcję deszcz na Nurburgring i Circuit De La Sarthe? patcha 1.05 nie chcę ściągać.

Komentarz

AMG Academy nie przysporzyło mi wiele trudności. Wszystko przejechałem za pierwszym razem na złoto. Pewnie dlatego że to mój zdecydowanie ulubiony tor i duużo na nim jeżdżę. Mega trudna jest z kolei dla mnie druga próba Elisami na Top Gear Test Track. Co prawda nie próbowałem jechac tego od miesiąca, ale z tego co pamiętam to miałem trudności z zaliczeniem tego na brąz..
          NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Akademia AMG średnia, jeżeli chodzi o poziom trudności, ale bardzo przyjemna , oprócz Vettela najtrudniejszy Eiger w Grand Tour , po kilku(dziesięciu) próbach miałem czas 1:17,349, po 2 tyg. przerwy po 1 próbie miałem 1:17,221, po kolejnej- 1:17,112, a po trzeciej... 1:16,838 , Top Gear łatwy i przyjemny najlepszy z Kubelwagenem, gdzie Schwimmwageny się z nimi zderzały NASCAR strzasznie głupi i męczący Loeb był bardzo łatwy, zdobyłem wszystkie złota za pierwszym razem, chociaż sie tego obawiałem i zrobiłem dopiero na 22 lvl Rajd GT przyjemny, szczególnie ten pierwszy, z ograniczeniem mocy do 250HP, na śniegu przeciwnicy nie mieli szans , ogólnie poza Vettelem, Zawody Specjalne są bardzo przyjeme i dość wymagające.

Komentarz

no akademia byla dosyc ciekawa. pozatym dobrze mozna poznac tor co ulatwia przejechanie nissanem GT-R dla trofeum

Eidgar nordwand nie daje rady, w sumie juz pareee godzin na to poswiecilem i max jaki mi sie udalo osiagnac to 1:17:060, ze 20 razy schodzilem ponizej 1:17:500. Przestudiowalem juz wszystkie filmiki na youtube i nic mi to nie dalo;d a im dluzej gram tym gorzej idzie. Wiem ze bardzo trace na poczatkowych serpentynach, ciezko mi jest zjechac ponizej 35,5 sec zjezdzajac z mostu, moze ktos ma jakies sugestie na to;d (automat ABS:1 reszta wylaczona +G27)

co do NASCARA to wylaczenie calkowite ABS bardzo ulatwia sprawe
              A spec= 37 lvl
              B spec= 40 lvl

Komentarz

Ja do teraz nie potrafię ogarnąć tego z Focusem WRC.

Komentarz

Dla mnie tutaj prawie wszystko, poza gokartami i ulicznym rajdem, jest trudne. Eiger Nordwand Alfą wyjątkowo trudne, wszystkie zawody AMG na srebro, ciężko też jest z NASCAR i Top Gear.
                  Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

NASCAR na kierownicy to pestka. Ostatnie zawody gokartów strasznie mnie frustrują, na co to komu? nie wiem.

Komentarz

Gokarty - na padzie - nie ma nic prostrzego ; ) wystarczy odposzczac gaz i rzadko uzywać hamulca ( w nagłych przypadkach jak juz nie ma mozliwosci to gwałtownie wyhamować z prędkości) i to cały przepis , po paru probach i ogarnieciu toru mozna osiagnąc 1 pierwsze miejsce bez problemu : )

NASCAR - probowałem i nie moge tego ogarnąc totalnie : / a nie chce sie denerwować ; )

Mercedesem w AMG wszystko srebro i ostatnie całe okrążenie brąz - póki co nie chce sie z tym ścierać bo mam wrazenie ze bede miał z tym duzy problem

TOP GEAR - jedynie co moge podpowiedziec to walczyłem ELISE do skutku bo reszta pozniej sama przyjemność. Pierwszy zakret tuz przed szczytem lekko odpóściłem z gazu (lub od zewnetrznej wtedy trzeba mocno hamowac a pózniej deptac po gazie zeby nadrobić). Nastepnie pierwsza szykana. To ostro wyprzedzac i tuz przed skreceniem wyhamowac i wcisnąc sie w przerwie miedzy innymi autkami. Do nastepnego zakreto podjechałem na pelnym gazie od wewnetrzenj strony zakrętu wyprzedzajac innych ile sie tylko dało : ) nastepna ta krótka prosta, to do oporu i tuz przed szykana mocno hamowalem dodałem gazu i wyprzedzilem z 2-3 zawodników. a pierwszą trojke mozna pozniej łatwo ogarnać tuz przed metą. Wiec powodzenia : )

Reszta zawodów jezdziłem zeby tylko zdobyc trofea....

S.Vettel spedziłem nad tym wyzwaniem dość sporo czasu.... na poczatku bylo orkopnie ciezko... ale wykonalne na padzie brazy można opanowac : )

Komentarz

vettel chalange monza - zloto w pare godzin, duzo szybciej niz na eigar nordwand alfa. i jaki exp przyjemny;d
                        A spec= 37 lvl
                        B spec= 40 lvl

Komentarz

Jeżeli chodzi o szkołę NASCAR (gram na padzie) to za pierwszym razem wpadły srebra i złota. Było kila takich zaliczeń gdzie za cholerę nie dałem rady sięgnąć po złoto ale ktoś mi podpowiedział, że należy wyłączyć wszystko oprócz ABS na 1 i wszędzie poprawiłem na złoto za pierwszym razem.

Życzę powodzenia

Jeżeli chodzi o szkołę AMG to zaliczenie w deszczu na złoto (na padzie) jak na chwilkę obecną to dla mnie czarna magia

Komentarz

Zamieszczone przez angello67
                            Jeżeli chodzi o szkołę NASCAR (gram na padzie) to za pierwszym razem wpadły srebra i złota. Było kila takich zaliczeń gdzie za cholerę nie dałem rady sięgnąć po złoto ale ktoś mi podpowiedział, że należy wyłączyć wszystko oprócz ABS na 1 i wszędzie poprawiłem na złoto za pierwszym razem.

Życzę powodzenia

Jeżeli chodzi o szkołę AMG to zaliczenie w deszczu na złoto (na padzie) jak na chwilkę obecną to dla mnie czarna magia
                            Jesli udalo Ci sie zaliczyc cala AMG na suchym to w deszczu nie bedziesz miec problemow, jak poszczegolne sektory sa dosyc wysrubowane i sie trzeba nameczyc, to caly tor w deszczu bardzo szybko wpada, jest miejsca na pare mniejszych bledow, czego nie bylo w przypadku sls na suchym
                            A spec= 37 lvl
                            B spec= 40 lvl

Komentarz

Dzisiaj wziąłem się za superlicencję i rzeczywiście najłatwiej wywalczyć złoto ze wszystkich licencji. Jednie mam problem ze złotem w wyścigu żółtą Alfą na Suzuce: niestety nie można wyłączyć ASM i samochód na zakrętach strasznie hamuje, a 2 pierwsze fury mocno odchodzą od peletonu. W końcu to przejdę, ale test zupełnie niepotrzebny, bo nigdy kontroli stabilności nie używałem i nie będę używał.
                              Najłatwiejszy był wyścig Miurą - chyba musieli ją podkręcić, bo bez trudu brała Enzo i Gallardo.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X