Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

B-Spec - sprzeczne informacje na temat poziomu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• B-Spec - sprzeczne informacje na temat poziomu

Na wstępie witam wszystkich.

Dzisiaj pojawił się problem w trybie b-spec. Kiedy wejdę w Świat GT, na górnej belce widzę poziom 22. Jednak po wejściu w listę kierowców, mój rajdowiec ma poziom 23. Skąd ta różnica? Czy to jakiś błąd, czy z czegoś to wynika?

Re: B-Spec - sprzeczne informacje na temat poziomu

lvl ktory osiaga kierowca nie jest rowny lvlowi ktory posiada B spec jako tryb gry. to jest normalne
    A spec= 37 lvl
    B spec= 40 lvl

Komentarz

Chyba, że tak jest. Zdziwiło mnie, bo do 22lvl idealnie się pokrywało.

Komentarz

Zamieszczone przez jasiu00
        Chyba, że tak jest. Zdziwiło mnie, bo do 22lvl idealnie się pokrywało.
        potem Ci sie jeszcze bardziej rozjedzie jak bedziesz do wytrzymalosciowek jednego kierowce wystawial ale w niczym to nie przeszakdza predzej dostaniesz trofeum za 30 lvl kierowcy B spec
        A spec= 37 lvl
        B spec= 40 lvl

Komentarz

Zawodnicy awansują inaczej niż poziom twojego Teamu. Ja obecnie mam poziom teamu na 32 a kierowcy 29 - 30. Sytuacja jak najbardziej normalna.
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Wg mnie to trochę dziwne,bo dopóki masz jednego kierowcę,to tylko on pracuje na poziom doświadczenia i jego postęp równy jest naszemu postępowi jako ''menedżerowi'' .Jeśli np mamy dwóch (lub więcej) kierowców i będziemy wystawiać ich na zmianę do wyścigów,to wspólnie wypracują nam większy poziom doświadczenia niż ich własny.Ale tytaj mamy przypadek odwrotny,gdzie doświadczenie kierowcy jest wyższe.Hmm..
            gg 9231179

Komentarz

Zamieszczone przez Riko635
              Wg mnie to trochę dziwne,bo dopóki masz jednego kierowcę,to tylko on pracuje na poziom doświadczenia i jego postęp równy jest naszemu postępowi jako ''menedżerowi'' .Jeśli np mamy dwóch (lub więcej) kierowców i będziemy wystawiać ich na zmianę do wyścigów,to wspólnie wypracują nam większy poziom doświadczenia niż ich własny.Ale tytaj mamy przypadek odwrotny,gdzie doświadczenie kierowcy jest wyższe.Hmm..
              postep kierowcy nie jest rowny poziomowi B spec. kierowca lvluje troche szybciej, szczegolnie na wyzszych lvlach (powyzej 30). EOT
              A spec= 37 lvl
              B spec= 40 lvl

Komentarz

Pracuję...
              X