Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Liga GT 5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Liga GT 5

Witam was wszystkich

Jestem nowy na tym forum i mam na imię Marcin

Przyszedł mi do głowy pomysł aby zrobić jakąś ligę GT5 .

Mam na myśli zrobić nową stronę internetową która będzie przeznaczona tylko dla ligi.

Na podstawie stronki http://www...pesleague.pl

Byłoby wiele lig, turniejów o różnych kategoriach.

Jeśli jest ktoś zainteresowany takim czymś to prosiłbym o kontakt na gg: 5044743 lub na priv.

Dobrze by było jakby odezwał się ktoś ogarniający tworzenie w miarę przyzwoitych stron internetowych.

Pozdrawiam Marcin

Re: Liga GT 5

Może od razu coś w rodzaju ESL'a. Będą Laddery, rożne turnieje ect. A tak na poważnie kiedyś próbowałem zrobić coś takiegiego z Forzą 2 i potem 3 ale niestety mało ludzi gra w to. GT5 daje również mało możliwości do organizacji turniejów.
    Ja mogę zrobić stronę, ale musze mieć motywacje w postaci sztabu ludzi którzy zajmą się innymy sprawami takimi jak pilnowanie statystyk organizacja kolejnych eventów, ect. Do tego trzeba mieć dobry pomysł kilka osób z łbem na karku, ale nie do gry tylko do organizacji no i oczywiście czas i jeszcze raz czas, a tego np w moim życiu jest bardzo mało.

Komentarz

Re: Liga GT 5

Witam , co do ligi to niepotrzeba robić nowej strony , jest przecież polska strona zajmująca się organizacją lig na ps3 , od 4 lat są robione ligi coda i kz , teraz organizują turniej GT King , niewiem czy mogę dać adres ale dam to -
      Zamieszczone przez Rav
      kilka osób z forum już się zapisało do turnieju , a ligę zrobią jak będzie więcej chętnych .
      Mogę pomóc w kontakcie z administracyjną ps3ligi

Komentarz

Pracuję...
      X