Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem z własną muzyką

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem z własną muzyką

Witam, na wstępie chciałbym się przywitać

Mam problem z odtwarzaniem mojej muzyki w GT5. Samo jej ustawienie żeby grała podczas rozgrywki to żaden problem ,jednak po około godzinie grania (czasami mniej/więcej) utwory które mam na dysku w PS3 przestają grać i GT5 zmienia na domyślną muzykę... Nie mówiąc o tym że nie mam co liczyć żeby gra co jakiś puściła utwór z PS3. Jest to dla mnie irytujący problem Jeśli ktoś ma jakieś rady to z góry dziękuję

Re: Problem z własną muzyką

Nie wiem jak ja to zrobiłem ale na początku miałem tylko 15 piosenek i normalnie mi po ostatniej odtwarzało pierwszą. Być może ustaw w grze albo na konsoli zapętlenie czy coś takiego i powinno hulać. Ja mam muzyki na 8h a na wyścigi 24 będę miał 25h.

Komentarz

No mnie też to irytuje.. wchodzę tam po 10 razy, ustawiamy sobie piosenke, daję odtwarzanie losowe bez zapętlenia, wchodzę do menu, a tam mi dalej idą piosenki alfabetycznie, a nie losowo.. trzeba do skutku, za którymś razem w końcu zapamięta..
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

OK, dzięki panowie Bo też mam około 15 h muzy na HDD i szkoda z tego nie korzystać A soundtrack z GT5 słucham na MP3

EDIT: Nie wiem jakim cudem ale dzisiaj grałem około 3 godziny i cały czas leciała mi muza z PS3, więc chyba GT5 w końcu zapamiętało ustawienia
        Ustawienia odtw. dałem na "odtwarzanie losowe" na "wł" i "powtórz katalog"

Komentarz

U mnie z kolei inny przypadek. Mam ustawiony katalog w którym jest jakieś 30 kawałków odtwarzanych losowo przy czym niektóre z nich lecą co chwile a niektórych nie słyszę wiele godzin czasem wręcz zapominam ze mam taki kawałek bo kilka dni nie leci. Ktoś cierpi na taka przypadłość oprucznmnie?

Komentarz

Zamieszczone przez alienchujen
            U mnie z kolei inny przypadek. Mam ustawiony katalog w którym jest jakieś 30 kawałków odtwarzanych losowo przy czym niektóre z nich lecą co chwile a niektórych nie słyszę wiele godzin czasem wręcz zapominam ze mam taki kawałek bo kilka dni nie leci. Ktoś cierpi na taka przypadłość oprucznmnie?
            Rozkminiłem to na dobre
            Wczoraj w ogóle nie chciało mi puścić mojej muzy. Kombinowałem i w końcu mi się udało Kiedy utworzyłem swoją Playlistę wszystko zaczęło działać Po prostu w XMB wejdź na "Utwórz własną Playlistę" i właśnie z niej zaznaczaj muzę w GT5.
            Wczoraj przeleciało mi całe 12 godz. moich mp3

Komentarz

No raczej ze playlista . Każdy z nas ma pewnie masę nagrań z czego tylko niektóre pasują do wyscigow

Komentarz

Pracuję...
              X