Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

giera mi sie wysypala :/

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• giera mi sie wysypala :/

witam

problem pojawil sie po zainstalowaniu tego patcha 608MB, pogralem kilka wyscigow, zastanawiajace juz sie wydalo ze po skonczonym wyscigu mimo ze dalem exit zniknely napisy a jeszcze bylo widac trase w tle przez dluzsza chwile i nic nie mozna bylo zrobic, bardzo dlugo gra wychodzila do menu jakby sie czytnik wieszal. pozniej konsole wylaczylem, nastepnego dnia po wlaczeniu pojawil sie blad ze brak miejsca na dysku na ktorym sa tylko 2 instalki a dysk jest 250gb (WTF?! ). pojawil sie komunikat ze jak usune pliki gry powinno byc ok, oczywiscie nie bylo. save zostawilem bo mi sie nie usmiechalo do ponad 2X poziomu dochodzic na nowo. gre przeinstalowalem wiec, o dziwo poszla, tylko ze moge wejsc tylko w arcade, po wejsciu w career pojawia sie zegarek zamiast kursora oznajmiajacy ze konsola przetwarza jakies dane, ale mozna sobie tak czekac do usranej smierci, gra wisi ogolnie rzecz biorac. probowalem wiele razy i caly czas to samo. jak zainstalowalem patach ponownie, znowu pojawil sie tez blad ze malo miejsca na dysku i tak w kolko. jedynym sposobem wejscia do kariery bylo stworzenie nowego profilu no ale dymac od poczatku wszystkich pojedynków żółwi od zerowego poziomu mi sie srednio usmiecha. spotkal sie ktos z takim problemem? na googlach znalazlem podobny problem u niektorych ale rozwiazania brak. dokladnie to samo sie dzieje co u goscia tutaj:

Re: giera mi sie wysypala :/

Sprawdź jak masz taką możliwość odpalić save'a na innej konsoli. Jeżeli będzie się powtarzać znaczy, że zapis gry ci się posypał. Spróbuj jeszcze odzyskać dane w opcjach gry.
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

jezeli chodzi o opcje "salvage files" to nie pomaga, wchodze w kariere i zwis.

a jak mozna skopiowac save zeby odpalic na innej konsoli? jest taka mozliwosc?

a jest mozliwosc odpalic save zrobiony na jednym profilu w drugim profilu?

Komentarz

Na wersji 1.05 można zrobić kopię zapasową zapisu GT5.
        Wchodzisz w XMB -> Game -> Saved Data Utility
        Trójkąt na GT5 save.
        Kopiuj na pendrive (musi być sformatowany w fat32)

Wtedy na innej konsoli zakładasz swój profil, taki sam, łączysz z PSN i uruchamiasz swój backup z pena. Jak nie podziała znaczy, że save skopany. A z profilu na profil chyba sie nie da. Ale to tylko teoria, sam tak nie robiłem jeszcze
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ja jak kopiuję save z użytkownika na innego usera to nie działa i pojawia się komunikat, że save należy do innego użytkownika i nie można z niego korzystać

Komentarz

no w spatchowanej wersji nie zgram save bo mi tam nawet do opcji nie dochodzi wysypuje sie od razu po uruchomieniu ...

Komentarz

Pracuję...
            X