Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Red Bull X1 POSZUKUJE !!!!

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Red Bull X1 POSZUKUJE !!!!

Witam.
    tal jak w temacie poszukuje kogoś kto by chciał oddać autko Red Bull X1 ( Sebastian Vettel ). Może być za free może być za coś. Zależy mi na nim a w wątku WYMIANA AUT każdy olewa moje prośby więc pisze w nowym. Widziałem że niektórzy chcą się go pozbyć a ja chętnie go przygarne Czekam na odpowiedzi
    Piszcie tutaj lub na PSN: gacek606
    Pozdrawiam

A-spec 30 lvl
    B-spec 16 lvl

Re: Red Bull X1 POSZUKUJE !!!!

1. Sam wbij 30 level, Vettel's Challenge, 1 bronze = 1x X1.
    2. Jest on rozdawany na stronie gtplanet.net
    3. Dlatego ci nikt nie odpisywał, bo po prostu nic nie zaoferujesz za Red Bull'a.

Komentarz

Ludzie opanujcie się trochę. Jeżeli szukasz samochodu to odwiedź temat WYMIANA AUT...
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

To, że Ty tupiesz i płaczesz nic nie znaczy.

Komentarz

@Sasek
          Zamieszczone przez gacek606
          Zależy mi na nim a w wątku WYMIANA AUT każdy olewa moje prośby więc pisze w nowym.

Komentarz

Do Marru i innych kolegów każących wbić sobie samemu lvl itp ok spoko ale są ludzie którzy piszą w wymianie aut ze oddadzą X1 lub wymienią za coś a że się nie odzywają to założyłem ten wątek wiec do takich jak wy i podobni : nie wbijajcie na wątki i nie nabijajcie sobie postów głupimi gatkami tylko odpowiadajcie na to o co was konkretnie pytają a w tym konkretnym przypadku : chcesz oddać wymienić X1 to napisz a nie pokazujesz jakiej to Ty ciętej riposty nie masz dzieciaku
            Pozdro

A-spec 30 lvl
            B-spec 16 lvl

Komentarz

Nie dziwię się, że Cie olewają. Sklep do pana czy pan do sklepu. Jak coś chcesz od kogoś to zapytaj się tej osoby. Jest już temat o wymianie i kolejny nie jest potrzebny.

Komentarz

Pracuję...
              X