Witam wszystkich! Mam pytanie skąd wziąć samochód do tych wyścigów. Próbowałem jechać tam bugatti veyron 16.4 ale na pierwszej prostej już nie było widać przeciwników przede mną; np. skąd wziąć Escudo Suzuki, nie opłaca mi się kupywać Mazda 787B bo i tak wydaje mi się że będzie za słaba do tego wyścigu ??? Pozdrawiam !!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wyścigi Like The Wind - Extremalna Klasa
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Re: Wyścigi Like The Wind - Extremalna Klasa
Ja bym proponował, żeby mod. zrobili tak, że zrobimy temat POMOC i podkleimy, później każdy sobie temat założy np w dziale POMOC/USTAWIENIA AUTA/ zakladam temat zawieszenie
POMOC/JAK WYGRAĆ WYŚCIG/Like the wind. Wtedy będzie po problemie, a nie każdy pisze po sto tematów i aż się nie chce tego czytać. Burdel jest jak diabli. Ja chętnie mogę objąć funkcję moderatora, bo ciągle mam dostęp do GT.pl, bo mam pracę przy pc i rzadko kiedy mam zajob
Komentarz
-
Re: Wyścigi Like The Wind - Extremalna Klasa
Istnieje temat FAQ na glownej stronie dzialu Gran Turismo 5. Prosilem Was, byscie przysylali mnie lub innym modom pytania i odpowiedzi, zebysmy razem mogli uzupelnic liste najczesciej zadawanych pytan. Jedna osoba do tej pory sie wysilila. Przeczytajcie ten temat.
Ten temat zamykam
Komentarz
Komentarz