Witam mam pytanie czy podczas wyscigu tez co jakis czas pasek obrazu na srodku jest zamazany?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zamazany pasek obrazu
Zwiń
X
-
Re: Zamazany pasek obrazu
A konsola jaka? Slim czy starsza? Bo słyszałem, że niedorobione modele pierwszej PS3 z 60gb dyskiem padają przy GT5.
A jak w innych grach tego nie ma, błąd musi być po stronie gry. Bladego pojęcia nie mam co to może być.
Komentarz
-
U mnie była historia z obrazem, w innych grach gites w gt5 lipa. Więc sprawdź kabel jak masz inny bo był już jeden niedawno co też tak pisał i okazało się że kabel.
Saska też nie słuchaj konsole padają w dużych ilościach a że ostatnio gt5 się dobrze sprzedawało i ludzie dużo grają to okrzyknęli ze rozwala konsole napędy ect. jakiś ferment :mrgreen:
Komentarz
-
Zamieszczone przez SqadSaska też nie słuchaj konsole padają w dużych ilościach a że ostatnio gt5 się dobrze sprzedawało i ludzie dużo grają to okrzyknęli ze rozwala konsole napędy ect. jakiś ferment :mrgreen:
Komentarz
-
Zamieszczone przez SasekZamieszczone przez SqadSaska też nie słuchaj konsole padają w dużych ilościach a że ostatnio gt5 się dobrze sprzedawało i ludzie dużo grają to okrzyknęli ze rozwala konsole napędy ect. jakiś ferment :mrgreen:Pewnie padają bo sie grzeją za bardzo dlatego trzeba o to dbać.
Komentarz
Komentarz