Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zamazany pasek obrazu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamazany pasek obrazu

Witam mam pytanie czy podczas wyscigu tez co jakis czas pasek obrazu na srodku jest zamazany?

Re: Zamazany pasek obrazu

U mnie czegoś takiego nie ma.
    A-Spec- 40 lvl
    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Sprawdź kabel hdmi

Komentarz

... a dalej to monitor...
        Czy ci tylko tak się w GT5 robi?
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Kabel HDMI jest raczej dobry gdyż na innych grach wszystko jest w poządku a tu podczas wyscigu co jakiś czas wyskakuje taki zamazany pasek.

Komentarz

A konsola jaka? Slim czy starsza? Bo słyszałem, że niedorobione modele pierwszej PS3 z 60gb dyskiem padają przy GT5.
            A jak w innych grach tego nie ma, błąd musi być po stronie gry. Bladego pojęcia nie mam co to może być.

Komentarz

U mnie była historia z obrazem, w innych grach gites w gt5 lipa. Więc sprawdź kabel jak masz inny bo był już jeden niedawno co też tak pisał i okazało się że kabel.
              Saska też nie słuchaj konsole padają w dużych ilościach a że ostatnio gt5 się dobrze sprzedawało i ludzie dużo grają to okrzyknęli ze rozwala konsole napędy ect. jakiś ferment :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                Saska też nie słuchaj konsole padają w dużych ilościach a że ostatnio gt5 się dobrze sprzedawało i ludzie dużo grają to okrzyknęli ze rozwala konsole napędy ect. jakiś ferment :mrgreen:
                Ja nie daję odpowiedzi wyssanych z palca, mówię tylko to co wyczytałem na gtplanet. Ponad 70% konsol które padło przy GT5 to wersja z 60gb dyskiem. Ponoć najbardziej niedorobiony model. Nie wiem dlaczego.

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                  Zamieszczone przez Sqad
                  Ja nie daję odpowiedzi wyssanych z palca, mówię tylko to co wyczytałem na gtplanet. Ponad 70% konsol które padło przy GT5 to wersja z 60gb dyskiem. Ponoć najbardziej niedorobiony model. Nie wiem dlaczego.
                  Nawet mnie nie strasz Pewnie padają bo sie grzeją za bardzo dlatego trzeba o to dbać.
                  A-spec- 32
                  B-spec- 33
                  http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Przecież na GTplanet w nic innego nie grają w takich ilościach :mrgreen:

Komentarz

Mam wersje slim 320gb jutro sprawdze kabelek mam drugi wiec zobaczymy.

Komentarz

Pracuję...
                      X