Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Klasa Ekstremalna - Problemy z ukończeniem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Klasa Ekstremalna - Problemy z ukończeniem

Witam wszystkich forumowiczów.
    Jestem na forum nowy. Użyłem "szukaj" ale nic na temat tej klasy nie znalazłem.
    Otóż mam taki problem. Mam 21. Level doświadczenia i prawie 3miliony na koncie, ale
    nie mogę przejść klasy ekstremalnej i dojść do upragnionych wyścigów wytrzymałościowych.
    Like The Wind i NASCAR to dla mnie czarna magia. Jeśli ktoś ukończył tą klasę to czy mógłby
    opisać jak zdobył tyle doświadczenia i jakich aut używał?

Re: Klasa Ekstremalna - Problemy z ukończeniem

viewtopic.php?f=16&t=6154

Komentarz

Siema

Klasa nascar to standardowy samochód innego nie możesz wziąć na ten wyścig jedynie możesz się pobawić w ustawieniach samochodu i bez problemu mozna go ukończyć.
      Do wyścigu Like the wind użyłem Corvette Zr1 LM Race car i wystarczy dać max nacisk aerodynamiczny opony Wyścigowe miekkie i tez nie powinno byc problemu

Komentarz

Kup nową corvette zr1 zrób odyfikacje wyścigowe i dołóż wszystko co sie da i na luzie wygrasz
        http://www.youtube.com/watch?feature=iv ... ion_898738

http://www.granturismo.pl/forum/view...873bd9e9d7922e

Komentarz

w Nascar proponuje wymienic olej wtedy autko dostaje wiecej kucy ;p

Komentarz

A kupiłeś temu NASCARowi opony WM? Do krętych torów wlącz wychodzenie z poślizgu

Komentarz

nie no wspomagaczom mówimy nie nascar na luzie wygrałem, oprócz daytony, gdzie mnie wypchnęli i nie dogoniłem stawki, ale miałem tyle pkt przewagi, że wygrałem mistrzostwa. Ja ustawiłem docisk na maxa, a przy krętych torach wydłużyłem skrzynię i zmniejszyłem twardość zawieszenia na tylnej osi oraz poluzowałem spięcie lsd.

Komentarz

Pracuję...
              X