Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem z Mistrzostwami Gran Turismo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem z Mistrzostwami Gran Turismo

Witajcie, mam straszny problem z mistrzostwami Gran Turismo w klasie zawodowej. Otóż posiadam 3 samochody którymi jedynie można tam coś zdziałać, są to: Subaru Impreza WRX STI spec C Type RA '05(515KM/69rpm, napęd 4x4), Ferrari 599 '06 (712KM/7800rpm, napęd FR) oraz Maserati Gran Turismo S '08 (nie podrasowywany 432KM/7000rpm, napęd FR) I problem polega na tym że Ferrari posiada napęd na tylne koła więc nie mogę go opanować. A jeżeli jadę Subaru wszyscy biorą mnie na prostych, a tory w tych mistrzostwach są na ogół proste. Więc mam pytanie czy da się coś zrobić z tym Ferrari tak aby nie wariował mi po wyjściach z zakrętów.

Proszę o pomoc

Re: Problem z Mistrzostwami Gran Turismo

Albo:
    1. zmień ustawienia skrzyni w Subaru (Oczywiście musisz kupić do tego skrzynie z możliwością ustawienia - 20000 Cr, ale chyba wiesz o co chodzi).
    2. kup opony wyścigowe miękkie do Ferrari i poustawiaj ASP, włącz wychodzenie z poślizgów i tak jak w Subaru pobaw się ustawieniami skrzyni.
    3. posłuchaj kogoś mądrzejszego bo pewnie się zaraz taki znajdzie :mrgreen:

Wszystko będzie zależało od toru na jakim jedziesz. Ja przejechałem to wszystko Mitsubishi Evo VIII. Wystarczyło zmienić w ustawieniach skrzyni prędkość maksymalną i gotowe.

Komentarz

Dzięki stary . : )) Jeśli jest taka możliwość żeby postawić piwo na tym forum (nie wiem bo jestem tu nowy : D) to zaraz to zrobie.

PS. Twoje zdjęcia to miazga poprostu.

Komentarz

Dzięki

Jak przejedziesz wyścig to pochwal się wrażeniami...

Komentarz

kup R35

Komentarz

Ja to zjadłem M5 ze wszystkimi modami tylko silnik miał etap 2

Komentarz

Pracuję...
            X