Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem z ładowaniem zawartości salonów samochodowych

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem z ładowaniem zawartości salonów samochodowych

Cześć

Szybko się przywitam, konsole kupiłem dosłownie kilka dni temu głównie dla GT5 i nie żałuje. Jednak zaraz na początku wystąpił pewien błąd, który powoduje że jeszcze waham się czy kupić kierownice specjalnie pod te grę czy się wstrzymać bo może nie pogram.

O co chodzi, problem opiszę szeroko żeby uniknąć późniejszych wyjaśnień. Szukałem rozwiązania tutaj, na forum PS3site, google itp, nie wiem, może coś nie tak robie:
    Uruchomiłem GT5 bez dostępu do neta. Pograłem trochę bez instalacji. Dzień później zainstalowałem 6GB wersje, pograłem. (cały czas nie wchodząc do "salony samochodowe"). Po uruchomieniu połączenia z netem w konsoli zainstalowałem łatke 1.05 - 608MB. Chyba wtedy pierwszy raz chciałem wejść w salony samochodowe bo akurat potrzebowałem coś kupić. Wyświetliła się lista marek jakie są dostępne, na dole napis "samochody tej marki, które możesz w tej chwili kupić = 0" (czy jakoś tak), ale chciałem sobie przejrzeć salon. Wejście w jakąkolwiek markę samochodów skutkuje niekończącym się czasem ładowania. Jest ikona zegara (ładuje) ale napęd widzę że przestaje pracować po 2-3 sekundach. Starczyło cierpliwości na czekanie ponad godzinę i nic. Sprawa nie ulega zmianie po odłączeniu od neta, po doinstalowaniu plików głównych (do 8GB), odinstalowaniu wszystkich itp. Proszę o pomoc bo nie wiem czy nie dostałem przypadkiem uszkodzonej kopi GT5.

Dziękuję z góry za pomoc.

Re: Problem z ładowaniem zawartości salonów samochodowych

Za każdym razem się zawiesza? Ja bym wymienił kopię gry w sklepie i sprawdził jak nie to problem leży gdzieś indziej.
    A-spec- 39
    B-spec- 36
    D.Brown - 35 Bardzo opanowany
    H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
    T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
    I.Bass - 31 Bardzo porywczy
    O.Nowak - 33 50 / 50
    B.Barrios - 31 Średnio opanowany

Komentarz

Przeinstaluj grę, który masz poziom w grze ??

Komentarz

Poziom prawie 11, problem pojawia się regularnie także to nie wina plyty.

Znalazłem rozwiązanie problemu: Grę uszkadza łatka 1.05 - (ponad 600mb) - po usunięciu gry i uruchomieniu jej i anulowaniu instalacji łatki salony ładują się bez problemu.

Komentarz

Pracuję...
        X