Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

ENDURANCE (WYŚCIGI WYTRZYMAŁOŚCIOWE)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: ENDURANCE (WYŚCIGI WYTRZYMAŁOŚCIOWE)

Po wielu dniach wreszcie przeszedłem Le Mans 24h. Jechałem Peugeotem HDi FAP. W ciągu 24 godzin przejechałem 394 okrążenia, drugi przeciwnik był za mną o 8 okrążeń. Byłem w picie co 10 okrążeń. Uzyskiwałem na torze czas średnio nieco poniżej 3 minut i 30 sekund. Mordęga była totalna, ale wreszcie przeszedłem to!
    Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Jazda 24h to lekka przesada wg mnie
      Powinni chociaż zrobić save

Komentarz

Przecież jest save.
        Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
        B Spec - 40 level
        60 x Gold
        http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez Mikos98
          Haahahahh kolego czy ty aby na pewno mówisz o GT5?

Komentarz

Zamieszczone przez Mikos98
            Podczas wyścigi zjedź do pitstopu i wyświetli ci się komunikat czy chcesz zapisać.
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

witam, zaczynam a wlasciwie zaczynamy tsukube 9h fura HKS CT230R, ekipa 4 kierowcow, miejscowka jest zmiana po zjezdzie do pitstopu fajna sprawa polecam, robimy zaprawe przed jutrzejszym 24h LM))

Komentarz

Czterech chłopa na 9h Tsukubę? No bez przesady, tym bardziej że teraz można zapisywać. Ja 24h robiłem sam jak jeszcze opcji zapisu nie było, psh...

Komentarz

hehe no taa wiadomo, kazdy z nas tez by dal rade sam przejechac ale chodzi o fun i klimacik jak wspomnialem tsukuba to taka rozgrzeweczka a ze wyscig nudny to przynajmiej jest z kim pogadac, w ostatni weekend ogladalismy LM24h każdy sie nakrecil i ciśniemy bez zapisu, pogoda sie s******a wiec wyścigi endurance jak znalazl a wracajac do wyścigu - o 6 rano wtoczyliśmy sie na mete równe 540 okrazen, 8 okrazen straty mial koles drugi na mecie, pitstop co +-60 okrazen (komp po raz pierwszy zjechal ok 120 okr!), kasy ponad 500k, expa ponad 3M heh sorki za brak szczególowych danych ale slabo widzialem na oczy (niekoniecznie od zmeczenia) furką jechało sie dobrze teraz mam takie 2 w garazu

Komentarz

Ja tam postanowiłem ściągnąć sobie kumpli na nockę żeby wymęczyć Endurance. Katorga nawet z opcją zapisu. Kiedyś jak próbowałem przebić się przez Tokyo to przez dwa równiutkie dni widziałem trasę, każdy zakręt przed zacnymi oczyma ;x

Komentarz

Pracuję...
                    X