Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo trofea

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo trofea

Skoro to temat o trofeach to mam pytanko

Gdzie i za co zdobywa siÄ™ platynowe puchary

Może gdzieś już o tym pisano na tym forum ale nie znalazłem

Komentarz

W każdej grze Platyna wpada za zebranie wszystkich pucharków z listy. Dostajemy ją wraz z ostatnim trophy. :wink:

Komentarz

tak jak pisze Quattro, musisz zdobyć WSZYSTKIE trofea (nawet ukryte) żeby dostać platyne. Chyba że gra ma DLC to wtedy te trofea sie nie liczą do platyny

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
          W każdej grze Platyna wpada za zebranie wszystkich pucharków z listy :wink:
          Okej A gdzie znajdÄ™ tÄ™ listÄ™

Komentarz

Tego pleja to w prezencie dostałeś ?

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
              padłem

Zamieszczone przez angello67
              A gdzie znajdÄ™ tÄ™ listÄ™
              Kiedy wejdziesz w tą "zakładkę" z wizerunkiem pad'a to masz pod koniec (2ga od końca o ile niema gry w napędzie, jeśli jest to 3cia od końca) ikonke z pucharem. wchodzisz tam i tam masz kompletną liste gier któe były odpalone na Twojej konsoli i do których były dostępne trofea, szukasz gry która Cię interesuje i najeżdżając na nią klikasz X ,masz dostęp teraz do całej listy trofików, widzisz które zdobyłeś, i masz opisane co trzeba zrobić żeby zdobyć reszte. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
                Żartowniś z Ciebie Sam sobie kupiłem :mrgreen: Nigdy nie zagłębiałem się w temat trofeów na PS3

Zamieszczone przez AroVW
                Kiedy wejdziesz w tą "zakładkę" z wizerunkiem pad'a to masz pod koniec (2ga od końca o ile niema gry w napędzie, jeśli jest to 3cia od końca) ikonke z pucharem. wchodzisz tam i tam masz kompletną liste gier któe były odpalone na Twojej konsoli i do których były dostępne trofea, szukasz gry która Cię interesuje i najeżdżając na nią klikasz X ,masz dostęp teraz do całej listy trofików, widzisz które zdobyłeś, i masz opisane co trzeba zrobić żeby zdobyć reszte. :wink:
                Dzięki za info ale o tym akurat wiedziałem.
                Najzwyczajniej w świecie nie zrozumieliśmy się Myślałem, że w GT5 można wykręcić jakieś super czasy w licencjach, za które dostajemy PLATYNĘ
                Ale i tak mam pytanie dotyczÄ…ce PLATYNY. Czy coÅ› siÄ™ dostaje w GT5 za ich zdobycie ?

Komentarz

w żadnej grze nie dostajesz bonusów za zdobycie platynowego trofika. To tylko dla Ciebie. Świadczy o tym że "zmasterowałeś" gre i jesteś przekozak

Komentarz

Zamieszczone przez AroVW
                    w żadnej grze nie dostajesz bonusów za zdobycie platynowego trofika. To tylko dla Ciebie. Świadczy o tym że "zmasterowałeś" gre i jesteś przekozak
                    Dziękuję Ci bardzo

Komentarz

A ten pucharek za drift gdzie sie go robi jakim autkiem i na jakiej trasie najlepiej

Komentarz

Zamieszczone przez klokers
                        A ten pucharek za drift gdzie sie go robi jakim autkiem i na jakiej trasie najlepiej
                        Ja zrobiłem za 1szym razem na High Speed Ring samochodem S2000 AEM tę z garażu do szybkiej jazdy w trybie ARCADE Próba Driftu
                        Ps. mam trochę doświadczenia z GT5Prologue w ślizganiu się po HSR
                        A-spec- 39
                        B-spec- 36
                        D.Brown - 35 Bardzo opanowany
                        H.Schumacher - 32 Åšrednio opanowany
                        T.Dickerson - 31 Åšrednio porywczy
                        I.Bass - 31 Bardzo porywczy
                        O.Nowak - 33 50 / 50
                        B.Barrios - 31 Åšrednio opanowany

Komentarz

Ja zrobiłem to na Tsukubie Nissanem Silvia po full tuningu.

Komentarz

Najłatwiejszy sposób to zimowa trasa + Ford Focus WRC + tryb driftu.

Komentarz

A jak to jest z udostepnianiem tych zdjęc i tras znajomym mam to utworzone i co dalej pomocy i dziękuję

Komentarz

A jak to jest z udostepnianiem tych zdjęc i tras znajomym mam to utworzone i co dalej pomocy i dziękuję
                                Po porostu wchodzisz do albumu/edytora tras, wciskasz trójkąt i jest opcja udostępnij znajomym.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X