Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Osiągi aut - Gra a Rzeczywistość

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Osiągi aut - Gra a Rzeczywistość

Wydaje mi się że temat został wyczerpany

Czy ktoś mi wyjaśni jak debilowi o co chodzi z tą 500 teką??

Zamieszczone przez PP89

Sqad,nie mam pretensji (narazie ) ale nie PB tylko PP...
    Sry :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
      PP89 napisał(a):

Sqad,nie mam pretensji (narazie ) ale nie PB tylko PP...

Sry
      Luz

Komentarz

Zamieszczone przez TheTHX
        Akurat o samochodach wiem bardzo duzo, mam okazje jezdzic na codzien nawet supercarami, ale nie o to tutaj chodzi. Zgadzam sie ze auta traca moment przy czerwonym polu - glownie auta turbodoladowane, trzeba szybciej wrzucac wyzszy bieg i auto jedzie szybciej. Topic zalozylem z mysla o wypalywaniu poszczegolnych modeli rozniacych sie od rzeczywistosci. Dalem 2 przyklady prawda ? fiat i honda nie napisal wszystkie auta.
        Co do roznic miedzy m3 a s2000 - chodzi o to ze w realu auta jada podobnie, m3 jest troche szybsze pozniej im wyzsza predkosc roznica wieksza, jednak wezcie sprawcie to w grze !
        M3 odjezdza hondzie jakby stala w miejscu i to jest przedmiotem sprawy , ze niektore auta sa zbyt wolne niz w rzeczywistosci.

SQAD a swoja droga malo wiesz o zyciu skoro kierujesz sie tylko przekonaniem ze mocniejsze auto musi byc szysze. Realia nie zawsze potwierdzaja tą regule.

Pozdrawiam
        Racja na torze nie liczy się dobry samochód tylko dobry kierowca a na ringu nie liczy się chop tylko pieruderzenie pozdro THX!
        A-spec- 39
        B-spec- 36
        D.Brown - 35 Bardzo opanowany
        H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
        T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
        I.Bass - 31 Bardzo porywczy
        O.Nowak - 33 50 / 50
        B.Barrios - 31 Średnio opanowany

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
          Chodziło o Fiata nuova 500 1.2 8V W GT5 po prostu stara wersja nazywa się Fiat 500 bez dopisku Nuova co oznacza nowa. Ja pierdole, co za pienki
          Gdyby się tak nazywała to nie było by tyle zamieszania! Więc zanim nazwiesz kogoś pieńkiem powinieneś wiedzieć, że Nuova to określenie na oba modele, stary i nowy. Stąd właśnie całe zamieszanie, bo niektórzy nie potrafią dopisać na końcu tych modeli np. nowy albo stary model albo 1.2. Wtedy nie byłoby wątpliwości.

Zamieszczone przez Sqad
          Czy ktoś mi wyjaśni jak debilowi o co chodzi z tą 500 teką??
          Tak. Napisałem wyżej kyjgelowi w ostatnim zdaniu.

Komentarz

Pracuję...
          X