Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem "0x00000001 [201]"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem "0x00000001 [201]"

Witam!
    Mam problem... zaktualizowalem GT i pozniej system na 3.55. Wlaczam gre i po chwili wyskakuje mi "Za malo wolnego miejsca na dysku twardym. Potrzeba przynajmniej 32 MB. Wyjdz z gry i zwolnij troche miejsca. 0x00000001 [201]" Ratujcieeeee bo nie moge w ogole wlaczyc gry przez to! Dysk mam 250gb a wolnego miejsca 134gb. Co jest grane? Szukalem w google, ale nic z tego...
    bardzo prosze o pomoc kogos kto sie zna.
    pozdrawiam

Re: Problem "0x00000001 [201]"

Chyba nie nikt nie spotkał się z takim problemem. Sam nie wiem co to może być ale jedyny pomysł jaki mi przychodzi do głowy to reinstalka gry

Komentarz

GT masz zainstalowane czy z płyty grasz?

Komentarz

Czy na konsoli masz założone więcej niż jednego użytkownika?
        Ponoć występuje ten problem w tej sytuacji. Znalazłem tą informację na jakimś francuskim forum, wrzuciłem do google translatora i jedyną sensowną odpowiedzią powielaną przez wszystkich było to, że albo reinstal gry, albo usunięcie na chwile jednego z nieużywanych profili. Ale ponoć na patchu 1.02 było to poprawione. Sugeruje się tylko tym co wyczytałem. Pomogło?
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

witam!
          przypuszczam, ze problem byl taki, ze najpierw wgralem nowego patcha gt a zaraz pozniej aktualizacje systemu na bodajze 3.55 i gryzlo sie to z nowym softem. zrobilem reinstalke i gram na starym patchu narazie nie wgrywam nowego bo z moim postepem w karierze boje sie ryzykowac a nic mi narazie nie przeszkadza
          dzieki wszystkim za rady
          pozdrawiam i do zobaczenia na torze :]

Komentarz

Pracuję...
          X