Witam zacznę od tego że jestem wielkim fanem całej serii. GT5 mam od premiery i zrobiłem już 25 % gry (a). I powiem szczerze że dwie kwestie strasznie mnie kują !
1. Pomijam samochody standard - traktuje je jako dodatkową paczkę
ale już od samochodów Premium oczekuje dużo i coś tu nie gra ! Wydaje mi się że modele do trybu foto są inne niż w wyścigu ??!!? poza tym poradzenie i zachowanie w wielu wypadkach pozostawia wiele do życzenia !! mam prawo jazdy kilka lat natłukem sporo kilometrów róznymi autami w tym mocnymi i niestety gra rozczarowuje... wsiadam do muscle car z silnikiem 7.x litra i mocą ponad 500 koni i nie czuje tego w takim aucie na prostej na biegach 1-2-3 powinna być darta guma ?! mam wrażenie że jest kilka szablonów i auta różnych marek o różnej mocy prowadzą się bardzo podobnie a nie powinny ... mam wrażenie że gra jest zdecydowanie za łatwa oponować sti lancer czy mazdę rx7 to wielka sztuka a tu kilka kółek i robię co chce ( wszystkie asysty off) szkoda po gt5 nie tego się spodziewałem ...
a teraz jeszcze większe rozczarowanie
2. Co z tym dźwiękiem nie raz oglądałem czytałem jak twórcy nagrywają silniki odgłosy ?! i są nagrane ale tylko w garażu jak się zmienia auto .... a w grze v8 r6 r4 v6 b4turbo z pozycji zegarów (sztandarowy widok w serii gt) wszystkie "piszczą" tak samo no prawie tak samo przecież to jakiś dramat !! powiedzmy że z kamery z za auta jest lepiej ale lepiej a nie dobrze ... nie wiem może coś mi złe działa ale porostu dla mnie maskara wielkie v8 pracuje ciut inaczej niz r4 1.6 w hondzie jak zapalam auto jest pikany bulgot jak już gram jakiś dramat ;(;(
Dlatego uważam że to mistyfikacja inne model są do oglądanie do robienia zdjęć inne do jazdy i tak samo z dźwiękiem inny w garażu a inny w grze szkoda że tak traktują nas fanów ....
dodam że i tak kocham to grę i gram cały czas - po pracy aż do później nocy
1. Pomijam samochody standard - traktuje je jako dodatkową paczkę

a teraz jeszcze większe rozczarowanie
2. Co z tym dźwiękiem nie raz oglądałem czytałem jak twórcy nagrywają silniki odgłosy ?! i są nagrane ale tylko w garażu jak się zmienia auto .... a w grze v8 r6 r4 v6 b4turbo z pozycji zegarów (sztandarowy widok w serii gt) wszystkie "piszczą" tak samo no prawie tak samo przecież to jakiś dramat !! powiedzmy że z kamery z za auta jest lepiej ale lepiej a nie dobrze ... nie wiem może coś mi złe działa ale porostu dla mnie maskara wielkie v8 pracuje ciut inaczej niz r4 1.6 w hondzie jak zapalam auto jest pikany bulgot jak już gram jakiś dramat ;(;(
Dlatego uważam że to mistyfikacja inne model są do oglądanie do robienia zdjęć inne do jazdy i tak samo z dźwiękiem inny w garażu a inny w grze szkoda że tak traktują nas fanów ....
dodam że i tak kocham to grę i gram cały czas - po pracy aż do później nocy

Komentarz