Czy komuś wiadomo coś na temat wypuszczenia przez twórców GT5 jakiś dodatków paczek z samochodami torami itp?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
GT5 Dodatki, Download Content, Car Pack?
Zwiń
X
-
Re: GT5 Dodatki, Download Content, Car Pack?
Zamieszczone przez MROCzy komuś wiadomo coś na temat wypuszczenia przez twórców GT5 jakiś dodatków paczek z samochodami torami itp?
Zamieszczone przez gtplanetYamauchi announced that the launch of Gran Turismo 5 marks the beginning of a “new era” for the GT series. GT5 will be regularly updated and expanded in the coming weeks and months, and there are apparently many exciting things in store for us.
-
Zamieszczone przez MROOk dzięki będę śledził na bieżąco. To niech reszta pisze pod spodem jakie mają opinie nt. dodatków update'ów itp.
Szykuje się nowy update, a w nim m.in.:
- mechaniczne uszkodzenia samochodów,
- poprawa cieni,
- możliwość całkowitego wyłączenia HUD, (rozważają tą opcję)
- dodatkowe kredyty za wygranie wyścigu online, (prawdopodobnie)
- wolna jazda (gracze mogą sobie pojeździć przestrzegając zasad ruchu,
* gracz w tym trybie będzie mógł wyjść z samochodu,
- no i nie wiadomo, czy będzie można wrzucić film na YT, trwają dyskusje na ten temat.
Źródło: KLIK
Komentarz
-
Zamieszczone przez RadioactivTa, a potem podjedzie typ stjuningowanom BMW z kawałkiem sztachety na bagażniku i będzie puszczał Umce Umce.
Komentarz
-
Zamieszczone przez RadioactivTa, a potem podjedzie typ stjuningowanom BMW z kawałkiem sztachety na bagażniku i będzie puszczał Umce Umce.
Komentarz
-
Zamieszczone przez MROZamieszczone przez RadioactivTa, a potem podjedzie typ stjuningowanom BMW z kawałkiem sztachety na bagażniku i będzie puszczał Umce Umce.
Komentarz
-
Zamieszczone przez SasekZamieszczone przez MROOk dzięki będę śledził na bieżąco. To niech reszta pisze pod spodem jakie mają opinie nt. dodatków update'ów itp.
Szykuje się nowy update, a w nim m.in.:
- mechaniczne uszkodzenia samochodów,
- poprawa cieni,
- możliwość całkowitego wyłączenia HUD, (rozważają tą opcję)
- dodatkowe kredyty za wygranie wyścigu online, (prawdopodobnie)
- wolna jazda (gracze mogą sobie pojeździć przestrzegając zasad ruchu,
* gracz w tym trybie będzie mógł wyjść z samochodu,
- no i nie wiadomo, czy będzie można wrzucić film na YT, trwają dyskusje na ten temat.
Źródło: KLIK
- mechaniczne uszkodzenia będą dodane wraz z najbliższą aktualizacją
- cieni nie poprawią w tej łatce, jedyne co to wiedzą o tym problemie i nad nim pracują
- wyłączenie HUD-a - może będzie taka opcja ale to w przyszości
- dodatkowych kredytów narazie nie będzie
- wolna jazda - to narazie teza, nie wiadomo czy kiedykolwiek będzie taka opcja
- co do YT, to wywalili tą opcje z finalnej wersji bo przetworzenie filmu trwa strasznie długo i pracują nad tym aby to działało w miarę sprawnie.
Ogólnie łatka poprawi niektóre błędy, doda mechaniczne uszkodzenia. Mam tylko małą nadzieję, że dodadzą również kilka kokpitów w standardzie, ale to tylko takie moje marzenie. BTW uwielbiam GT5 ale żeby nie było Toyoty supry (po 2000 roku) w Premium - giwera w kieszeni sama się przeładowuje.
Hough
Komentarz
-
Re: Mam kolekcjonerską wersję i co dalej????????
Zamieszczone przez dyfer33Hejka,dostałem jakieś kody na dodatkowe auta do ściągnięcia z netu gdyż mam wersję kolekcjonerską pytania brzmi:gdzie to wpisać ktos wie może?????
Komentarz
Komentarz