Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT5 Dodatki, Download Content, Car Pack?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GT5 Dodatki, Download Content, Car Pack?

Czy komuś wiadomo coś na temat wypuszczenia przez twórców GT5 jakiś dodatków paczek z samochodami torami itp?

Re: GT5 Dodatki, Download Content, Car Pack?

Zamieszczone przez MRO
    Czy komuś wiadomo coś na temat wypuszczenia przez twórców GT5 jakiś dodatków paczek z samochodami torami itp?
    Śledź na bieżąco GT Planet. Jak na razie, Kaz na imprezie w Madrycie powiedział, że w ciągu tych tygodni jak i najbliższych miesięcy możemy się spodziewać uaktualnień, gry i kilku ciekawych dodatków.

Zamieszczone przez gtplanet
    Yamauchi announced that the launch of Gran Turismo 5 marks the beginning of a “new era” for the GT series. GT5 will be regularly updated and expanded in the coming weeks and months, and there are apparently many exciting things in store for us.
    Źródło:KLIK
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ok dzięki będę śledził na bieżąco. To niech reszta pisze pod spodem jakie mają opinie nt. dodatków update'ów itp.

Komentarz

Zamieszczone przez MRO
        Ok dzięki będę śledził na bieżąco. To niech reszta pisze pod spodem jakie mają opinie nt. dodatków update'ów itp.
        Ja jestem jak najbardziej za wszystkimi darmowymi dodatkami. Jeżeli DLC miałby być płatny, to musiałby być wart tych pieniędzy. Dodanie kilku aut za np. 20 dyszki by nie przemówiło dla mnie. Jak już płacić to za obszerny dodatek.
        Szykuje się nowy update, a w nim m.in.:
        - mechaniczne uszkodzenia samochodów,
        - poprawa cieni,
        - możliwość całkowitego wyłączenia HUD, (rozważają tą opcję)
        - dodatkowe kredyty za wygranie wyścigu online, (prawdopodobnie)
        - wolna jazda (gracze mogą sobie pojeździć przestrzegając zasad ruchu,
        * gracz w tym trybie będzie mógł wyjść z samochodu,
        - no i nie wiadomo, czy będzie można wrzucić film na YT, trwają dyskusje na ten temat.

Źródło: KLIK

Komentarz

Niechaj jeszcze dadzą opcje puszczania muzyki z samochodu zeby inni ma multi smyszeli

Komentarz

Chyba sobie, delikatnie mowiac, zartujesz

Komentarz

Ta, a potem podjedzie typ stjuningowanom BMW z kawałkiem sztachety na bagażniku i będzie puszczał Umce Umce.

Komentarz

Zamieszczone przez Radioactiv
                Ta, a potem podjedzie typ stjuningowanom BMW z kawałkiem sztachety na bagażniku i będzie puszczał Umce Umce.
                Albo to, "Mam czinkłeczento w holederskim gazie siadaj na kanapie jak nie no to narazie wiesz o tym beybe [...]" :mrgreen:

Komentarz

To poczekasz za rogiem na zgaszonych światłach aż wysiądzie i go przejedziesz (jeśli oczywiście dodadzą przejeżdżanie ludzi) :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez MRO
                    To poczekasz za rogiem na zgaszonych światłach aż wysiądzie i go przejedziesz (jeśli oczywiście dodadzą przejeżdżanie ludzi) :mrgreen:
                    Wtedy PEGI dałoby 16 albo i więcej.

Komentarz

Najlepiej byście chcieli,GTA IV zrobić z GT5 Oczywiście zwłoki ofiary powinny mieć odwzorowaną fizykę lotu z GTA

Komentarz

Albo jeszcze lepiej, koleś podjedzie BMW z umca umca, wyjdzie zobaczyc jak jego fura wygląda, a ty ciach do auta i rura.

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                          Zamieszczone przez MRO
                          Ja jestem jak najbardziej za wszystkimi darmowymi dodatkami. Jeżeli DLC miałby być płatny, to musiałby być wart tych pieniędzy. Dodanie kilku aut za np. 20 dyszki by nie przemówiło dla mnie. Jak już płacić to za obszerny dodatek.
                          Szykuje się nowy update, a w nim m.in.:
                          - mechaniczne uszkodzenia samochodów,
                          - poprawa cieni,
                          - możliwość całkowitego wyłączenia HUD, (rozważają tą opcję)
                          - dodatkowe kredyty za wygranie wyścigu online, (prawdopodobnie)
                          - wolna jazda (gracze mogą sobie pojeździć przestrzegając zasad ruchu,
                          * gracz w tym trybie będzie mógł wyjść z samochodu,
                          - no i nie wiadomo, czy będzie można wrzucić film na YT, trwają dyskusje na ten temat.

Źródło: KLIK
                          Tak dla ścisłości:
                          - mechaniczne uszkodzenia będą dodane wraz z najbliższą aktualizacją
                          - cieni nie poprawią w tej łatce, jedyne co to wiedzą o tym problemie i nad nim pracują
                          - wyłączenie HUD-a - może będzie taka opcja ale to w przyszości
                          - dodatkowych kredytów narazie nie będzie
                          - wolna jazda - to narazie teza, nie wiadomo czy kiedykolwiek będzie taka opcja
                          - co do YT, to wywalili tą opcje z finalnej wersji bo przetworzenie filmu trwa strasznie długo i pracują nad tym aby to działało w miarę sprawnie.
                          Ogólnie łatka poprawi niektóre błędy, doda mechaniczne uszkodzenia. Mam tylko małą nadzieję, że dodadzą również kilka kokpitów w standardzie, ale to tylko takie moje marzenie. BTW uwielbiam GT5 ale żeby nie było Toyoty supry (po 2000 roku) w Premium - giwera w kieszeni sama się przeładowuje.
                          Hough

Komentarz

Mam kolekcjonerską wersję i co dalej????????

Hejka,dostałem jakieś kody na dodatkowe auta do ściągnięcia z netu gdyż mam wersję kolekcjonerską pytania brzmi:gdzie to wpisać ktos wie może?????

Komentarz

Re: Mam kolekcjonerską wersję i co dalej????????

Zamieszczone przez dyfer33
                              Hejka,dostałem jakieś kody na dodatkowe auta do ściągnięcia z netu gdyż mam wersję kolekcjonerską pytania brzmi:gdzie to wpisać ktos wie może?????
                              Wchodzisz do PS Store. W prawym górnym rogu masz redeem code. Wpisujesz go tam i potem pobierasz content.

Komentarz

Pracuję...
                              X