Witam. Nie wiem jak wy, ale ja mam cholerny problem grając na padzie ze zrobieniem cholernego wyprzedzania po zewnętrznej na drugim poziomie nascar. Mógłby ktoś poradzić jak tym sterować.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
NASCAR
Zwiń
X
-
Re: NASCAR
Szczerze mówiąc to ten NASCAR mnie najbardziej drażni. Nie kojarzę nawet jak to zrobiłem, bo robiłem to już pierwszego dnia po premierze, ale z tego co kojarzę to trzeba jechać na półgazie. Ciężko to wyczuć, ale daje radę. Dla mnie zmorą jest ta zewnętrzna no i tor TG gdzie ścigam się lotusem. Kurw.. jakie to jest wkurzające, że AI kierowców jest zaprogramowane tak, że jak Cię przyhaczy to Cię tak długo ciągnie, aż zrobisz bączka i od nowa. W ogóle tym T1 to jest porażka. Mam nadzieję, że jak kupię kierownicę to jakoś będzie łatwiejszy ten nascar.
Komentarz
-
Chciałbym G25, ale myślę, że drivingforce gt mi wystarczy. Kolega z UK mi coś może wyśle, bo oglądałem tam na ebay`u to można już za 270zł kupić nową, ale ja zapoluję na coś używanego. Osobiście żałuję, bo kiedyś ją miałem i ciorałem w grida ciągle, ale jakoś wyszło, że kasa była potrzebna i sprzedałem za psie pieniądze
Komentarz
-
Zamieszczone przez kmieciu4everMam DFGT i Nascar jest banalny - złoto za max drugim-trzecim podejściem. Powiedzcie mi jednak, jak wygrać wyścig VW Busem na torze Top Gear? Na prostej nie ma mocy, a na zakrętach miejsca, żeby wyprzedzać.
Komentarz
-
Zamieszczone przez RadioactivDaj gazu, przed pachołkami puść go lekko i jak najblizej pachołków, potem gaz w podłoge i do mety...
A teraz mi powiedz jak zrobić na torze indianapolis po wewnętrznej ^^
Ale zrobić tam złoto jest ciężko (jak dla mnie)
złoto jest poniżej 13:00:00s, a moj najlepszy czas to....13:00:14bawie się z tym od ponad pół godziny i za cholere nie mogę wyciągnąć poniżej 13s ;/
pS.Zrobił ktoś może w akademii GT na 1 poziomie (takim Mercedesikiem starym) złoto na całym okrążeniu Nurburgring?
Komentarz
-
Srebro mam w każdym w akademii na 1poziomie, bo jak narazie wyciągnąć złoto tym mercedesikiem to wydaje się impossible ;p
Ale w nascar mam pare goldów ale denerwujące jest, że 0.00.13s brakuje do złota i za nic nie idzie lepiej ;/
A to z wyprzedzaniem kilku aut w tunelu aerodynamicznym w nascar zrobił ktoś na golda? Też zazwyczaj jestem 0.13s za liderem
Komentarz
-
Żeby zrobić złoto w Nascarze trzeba przy wchodzeniu między słupki a żółta linię puścić na chwię gaz, a gdy czujemy że nas trochę obraca, to znów pedał w podłogę i drobne korekty kierownicą.
Na Nurburgring bakuje mi do złota jakieś 1,5 sekundy...
Polecam po kilkudziesięciu minutach prób bicia rekordu przejechać się w zwykłym wyścigu A-spec. Od razu wydaje się, że kierowcy jeżdżą jak łamagi i nie potrafią brać zakrętów :-)
Komentarz
Komentarz