Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NASCAR

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• NASCAR

Witam. Nie wiem jak wy, ale ja mam cholerny problem grając na padzie ze zrobieniem cholernego wyprzedzania po zewnętrznej na drugim poziomie nascar. Mógłby ktoś poradzić jak tym sterować.

Re: NASCAR

Daj gazu, przed pachołkami puść go lekko i jak najblizej pachołków, potem gaz w podłoge i do mety...

A teraz mi powiedz jak zrobić na torze indianapolis po wewnętrznej ^^

Komentarz

Szczerze mówiąc to ten NASCAR mnie najbardziej drażni. Nie kojarzę nawet jak to zrobiłem, bo robiłem to już pierwszego dnia po premierze, ale z tego co kojarzę to trzeba jechać na półgazie. Ciężko to wyczuć, ale daje radę. Dla mnie zmorą jest ta zewnętrzna no i tor TG gdzie ścigam się lotusem. Kurw.. jakie to jest wkurzające, że AI kierowców jest zaprogramowane tak, że jak Cię przyhaczy to Cię tak długo ciągnie, aż zrobisz bączka i od nowa. W ogóle tym T1 to jest porażka. Mam nadzieję, że jak kupię kierownicę to jakoś będzie łatwiejszy ten nascar.

Komentarz

a jaka chcesz zakupic kierownice ???

Komentarz

Chciałbym G25, ale myślę, że drivingforce gt mi wystarczy. Kolega z UK mi coś może wyśle, bo oglądałem tam na ebay`u to można już za 270zł kupić nową, ale ja zapoluję na coś używanego. Osobiście żałuję, bo kiedyś ją miałem i ciorałem w grida ciągle, ale jakoś wyszło, że kasa była potrzebna i sprzedałem za psie pieniądze

Komentarz

ja szukam jakiejs nawet ch***wej, moze byc i uzywka. byle była tania.

Komentarz

Moim zdaniem jedyna rozsądna opcja to Drivingforce gt. Stosunek ceny do jakości jest znakomity. Ważne, żeby się jakaś używka fajna trafiła

Komentarz

Mam DFGT i Nascar jest banalny - złoto za max drugim-trzecim podejściem. Powiedzcie mi jednak, jak wygrać wyścig VW Busem na torze Top Gear? Na prostej nie ma mocy, a na zakrętach miejsca, żeby wyprzedzać.

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
                  Mam DFGT i Nascar jest banalny - złoto za max drugim-trzecim podejściem. Powiedzcie mi jednak, jak wygrać wyścig VW Busem na torze Top Gear? Na prostej nie ma mocy, a na zakrętach miejsca, żeby wyprzedzać.
                  Ja zrobiłem to na brąz. Fakt, zjadłem trochę zębów przy tym. NASCAR jest do opanowania, radzę włączyć kamerę z dachu bo jest wtedy najlepsza widoczność.

Komentarz

Zamieszczone przez Radioactiv
                    Daj gazu, przed pachołkami puść go lekko i jak najblizej pachołków, potem gaz w podłoge i do mety...

A teraz mi powiedz jak zrobić na torze indianapolis po wewnętrznej ^^
                    To nie jest takie trudne, cały czas jedziesz na full gazie i starasz sie utrzymać miedzy żółtą linią, a pachołkami.
                    Ale zrobić tam złoto jest ciężko (jak dla mnie)
                    złoto jest poniżej 13:00:00s, a moj najlepszy czas to....13:00:14 bawie się z tym od ponad pół godziny i za cholere nie mogę wyciągnąć poniżej 13s ;/

pS.Zrobił ktoś może w akademii GT na 1 poziomie (takim Mercedesikiem starym) złoto na całym okrążeniu Nurburgring?

Komentarz

Ja tam mam srebro w każdym.

Najgorzej jest wtedy gdy powtarzasz coś ciągle do oporu, a zazwyczaj nie wychodzi nic. Wtedy lepiej pojeździć jakieś wyścigi, albo sobie porobić fotki Szkoda, że w trybie photo znowu jest tak ciężko ustrzelić marchewe

Komentarz

Srebro mam w każdym w akademii na 1poziomie, bo jak narazie wyciągnąć złoto tym mercedesikiem to wydaje się impossible ;p
                        Ale w nascar mam pare goldów ale denerwujące jest, że 0.00.13s brakuje do złota i za nic nie idzie lepiej ;/
                        A to z wyprzedzaniem kilku aut w tunelu aerodynamicznym w nascar zrobił ktoś na golda? Też zazwyczaj jestem 0.13s za liderem

Komentarz

Żeby zrobić złoto w Nascarze trzeba przy wchodzeniu między słupki a żółta linię puścić na chwię gaz, a gdy czujemy że nas trochę obraca, to znów pedał w podłogę i drobne korekty kierownicą.

Na Nurburgring bakuje mi do złota jakieś 1,5 sekundy...

Polecam po kilkudziesięciu minutach prób bicia rekordu przejechać się w zwykłym wyścigu A-spec. Od razu wydaje się, że kierowcy jeżdżą jak łamagi i nie potrafią brać zakrętów :-)

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
                            =

Na Nurburgring bakuje mi do złota jakieś 1,5 sekundy...

=
                            Ale na całym okrążeniu czy na jakimś konkretnym odcinku?

Komentarz

Panowie, można gdzieś kupić jeszcze g25?

Komentarz

PracujÄ™...
                              X