Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT5 vs Forza 4

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GT5 vs Forza

Nie no...z tym 3 zdjęciem pojechałeś. Przecież bezczelnie widać że majstrowano przy tym zdjęciu.

Komentarz

W GT nie grałem, a takie porównanie znalazłem w sieci. Jeśli faktycznie tak jest - wybaczcie
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zobacz jakie są chmury w tle, cienie na wlotach, blada kolorystyka...takiego paździerzu nawet w GT4 nie ma. Kiepski PR ze strony twórców Forzy.

Komentarz

IMO jeżeli już mamy porównywać Forze do GT to tylko 2, bo grafika jest lepsza(kolory podobne do GT), model jazdy tylko troche gorszy od GT, jest bardzo dużo wyścigów i fajny tuning, wydaje mi sie, że Forza 2 góruje nad GT aspektami społecznościowymi- wyścigi dają tylke samo frajdy co w GT i mamy Dom Aukcyjny, czyli najbardziej genialną rzecz w FM, pozatym mamy możliwość pomalować auto dosłownie jak nam sie podoba

Komentarz

Jeżeli taką grafikę będzie miała Forza 4 to odpalimy ją na xbox-sie 1024

Komentarz

Pomijam samo porównanie ale to całkiem możliwe żeby Forza miała "takie" modele aut. To pewnie myk taki jak w GT w wyścigu autka wyglądają gorzej niż w Photo mode gdzie rozwija się wachlarz detali i smaczków graficznych. A że w Forzie zaplanowano opcję dowolnego oglądania wozu zapewne również postarano się o szczegółowość.
              Fotka trochÄ™ cukierkowa ale zobaczymy jak to wypadnie w gotowym produkcie.

Komentarz

Jakby niewadomo co zrobili w forzie 4 to i tak gt6 położy to na deski

Komentarz

Prawdopodobnie masz rację tylko kiedy będzie to GT6 W 2017 r.

Komentarz

Zamieszczone przez angello67
                    Prawdopodobnie masz rację tylko kiedy będzie to GT6 W 2017 r.
                    Do tego czasu Forza wyprzedzi już GT numerycznie
                    A-Spec- 40 lvl
                    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Z tego co się orientuje to GT6 będzie na next geny. Do końca PS3 PD zajmie się łataniem GT5.

Komentarz

Jak twórcy będą dbać o GT5 jak dotychczas tzn. wypuszczać kolejne patche, to nam GT6 szybko nie będzie potrzebne. A z tą grafiką na poprzedniej stronie kolega przesadził... Jak bym nie wiem jak bardzo się starał to tak kiepskiego zdjęcia w GT5 bym nie zrobił.

Jestem ciekaw co może być nowego w tej Forzy 4 skoro wychodzi ona na tą samą konsolę co poprzednia odsłona. Grafiki nie poprawią, modelów samochodów zapewne też nie. Trudno będzie zrobić lepszą grę na tą samą konsolę. Jak dla mnie wyjdzie to samo... A nowe rzeczy jakie dodadzą pewnie mogłyby się zmieścić w jakimś płatnym DLCku.
                        I may be slow but I'm still ahead of you.
                        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                          Jestem ciekaw co może być nowego w tej Forzy 4 skoro wychodzi ona na tą samą konsolę co poprzednia odsłona. Grafiki nie poprawią, modelów samochodów zapewne też nie. Trudno będzie zrobić lepszą grę na tą samą konsolę. Jak dla mnie wyjdzie to samo... A nowe rzeczy jakie dodadzą pewnie mogłyby się zmieścić w jakimś płatnym DLCku.
                          Dokładnie tak. Mogą dać auta, trasy i polepszyć menu, dodać duperele jak w GT. Przypuszczam, że model jazdy będzie nieruszony lub ledwo dotknięty
                          A-Spec- 40 lvl
                          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Z takimi modelami to Fm4 będzie na 7 płytach xD

Komentarz

Zamieszczone przez Radioactiv
                              Z takimi modelami to Fm4 będzie na 7 płytach xD
                              Tak jak Final Fantasy13 wyszło na kilku :mrgreen:

Komentarz

Sczerze to się nie zdziwie jak Microsoft zakupi blueray'e do Xboxów, lub te DVD-HD

Komentarz

PracujÄ™...
                                X