Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Updejty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Updejty

Skromny updejcik ważący 133 mb ma poprawiać jakieś bzdety z serwerami i poprawić jakość gry w Multi. He akurat na multi to ja nie narzekam. :mrgreen:

Poprawione zostało tworzenie swojego pokoju. W końcu można jakoś ograniczać ludków mocą, wagą auta a nie tylko oponami

Sporo patchy jest zapowiedziane na pierwsze dni grudnia. Ciekawe co poprawią, mam nadzieje że grafikę i tuning :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak na poważnie to chyba graficznie bugi będą usuwane.

Re: Updejt 1.02

Więc jest nadzieje że po troszeczku po kawałeczku będą udoskonalać gre i sporo naszych narzekań stanie się nieaktualne

Komentarz

Może to też jakiś hłit marketingowy,... teraz będą nas karmić patchami i dopracowywać gre zamiast od razu wypuścić dopracowany produkt

Komentarz

Póki te paczki wydają nie żądając opłat to nie widzę w tym nic złego. (no oprócz tego że już przy kupnie powinien być to produkt high quality).

Komentarz

Coraz więcej gier zaraz po premierze dostaje patche, trzeba się przyzwyczajać . Dobrze chociaż, że tu bugi z tego co czytam nie są jakieś strasznie rażące :wink: .
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
            Coraz więcej gier zaraz po premierze dostaje patche, trzeba się przyzwyczajać .
            Tylko nie wspomniałeś,że coraz więcej gier robionych jest w rok albo i krócej.A tu szanowny "Kazimierz" miał ponad 5 lat

Komentarz

No ale tu masz 1031 aut ....

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                Tylko nie wspomniałeś,że coraz więcej gier robionych jest w rok albo i krócej.A tu szanowny "Kazimierz" miał ponad 5 lat
                Też prawda :wink: .
                @Adrianeqq - z czego 800 z GT4
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                  Coraz więcej gier zaraz po premierze dostaje patche, trzeba się przyzwyczajać . Dobrze chociaż, że tu bugi z tego co czytam nie są jakieś strasznie rażące :wink: .
                  heh a widziałeś grafike podczas wyścigu?? (nie mówie o photo mode które podkręca foty) gra jest zbugowana na maksa

Komentarz

Ścigałem się Citroenem na Hsr i Rx-7 na deep forest i nie widziałem żadnych błędów. Nawet podczas turnieju Slem nie zauważyłem niczego dziwnego.

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                      heh a widziałeś grafike podczas wyścigu??
                      Nie, sugeruje się tym co wyczytam, bo ani PS3 ani GT nie posiadam. Widziałem screeny bezpośrednio z gry i faktycznie nie tak miało to wyglądać, ale watpie aby patch poprawil jakosc grafiki... Chyba że chodzi Ci o jakieś rażące błędy w niej
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

No są rażące błędy jakieś posrane cienie ect.

Komentarz

Re: Updejty

Gran Turismo 5 otrzymało najnowszą aktualizację 1.03, która zgodnie z obietnicami szefa Polyphony, Kazunori Yamauchiego, dodała mechaniczny model zniszczeń pojazdów. Dane nam będzie wybrać między zupełnym brakiem uszkodzeń, a także lekkimi lub ciężkimi zniszczeniami.

Paczka waży 150 MB, więc pobranie aktualizacji nie powinno zająć Wam zbyt wiele czasu. Następne w kolejce będą kopie plików z zapisanym stanem gry, a dodatkowych "usprawnień" możemy spodziewać się w kolejnych miesiącach.

Co sądzicie o takim uzupełnianiu zawartości gry? Chodzi przecież o kwestie, które powinny znaleźć się w sklepowym produkcie od samego początku.

Źródło

Komentarz

Ciekaw jestem tych zniszczeń, bo do tej pory to śmiech na sali. Wczoraj zrobiłem fotkę GT-R Spec V, w którym po mocnym spotkaniu z bandą wygiął się błotnik razem z kloszem reflektora hehe śmiesznie to wygląda - mogli by się nie kompromitować takim modelem zniszczeń w ogóle. Zresztą od pewnego poziomu zniszczenia w GT nie mają racji bytu bo żeby wygrać niektóre eventy trzeba jechać perfect i nie ma mowy nawet o drobnej przycierce. Jakoś bardzo mi to nie przeszkadzało w poprzenich edycjach.

Komentarz

Ponoć od 50 lvl samochody standard robią się ładniejsze :mrgreen:

Komentarz

PracujÄ™...
                              X