ja zaczynałem nissanem primerą 95 rok choć w grze nazywa sie on infinity G20 wsadziłem średnie turbo i śmigał nawet, potem wymieniłem go na alfe 147 GTA
Ja zaczynałem AE86 LEViN, bo go uwielbiam. Trochę trzeba było go pomodzić, ale jeździło się przyjemnie. Później postanowiłem kupić civa EK9 i powiem, że póki co jest to moja ulubiona zabawka, może to za sprawą sentymentu.
Mitsubishi 300GT SR (j) '96 4x4 385 KM i nikt nie miał szans Pamiętam w gran turismo był GTO Twin Turbo dało się go podrasować do ponad 1000 KM i wyciągał 412 Km/H ale tutaj go coś nie widziałem GTOsy sa najlepsze żeby zacząć
siemanko, jestem tutaj nowy i mozliwe, ze nieodpowiedni temat ale nie chcialo mi sie nowego zakladac;] mam pytanko: jakie samochody polecacie kupic jako pierwszy, jako drugi, trzeci...itd. zrobic moze tak "mini" poradnik jakimi autami jezdzic. BTW interesuja mnie auta nowe (z salonu). Jak cos to mam level 5 i 49402 kredytow;] Z gory thx.
Mitsubishi 300GT SR (j) '96 4x4 385 KM i nikt nie miał szans Pamiętam w gran turismo był GTO Twin Turbo dało się go podrasować do ponad 1000 KM i wyciągał 412 Km/H ale tutaj go coś nie widziałem GTOsy sa najlepsze żeby zacząć
A to GTO to nie jest inaczej 3KGT??
Jest. 3000GT to wersja GTO na rynek Europejski i Amerykański...
Komentarz