Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Samochód, którym zaczynaliście

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Samochód, którym zaczynaliście

Wzorem innych części - pochwalcie się jakie auto wybraliście jako pierwsze w GT5.

Ja kupiłem salonowego Civica Type-R EK 97' - i ogólnie jestem zadowolony, zresztą czym by się w tych pierwszych eventach jechało, to nie byłoby problemu z ich wygraniem.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Re: Samochód, którym zaczynaliście

Honda Civic SiR-II (EG) '91
    ... raz wsiądziesz w BMW i nie ma już dla ciebie odwrotu ...

Komentarz

Ja zacząłem z TOYOTA LEVIN GT-APEX(AE86)`83...po poodrasowaniu do około 200 Kucyków fajna frajda jest z wyścigami FR w tych najprostrzych ...ciężko ale da się wygrać...
      OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Zamieszczone przez cobajerol
        Ja zacząłem z TOYOTA LEVIN GT-APEX(AE86)`83...po poodrasowaniu do około 200 Kucyków fajna frajda jest z wyścigami FR w tych najprostrzych ...ciężko ale da się wygrać...
        Oldshoolowy driftowóz

Komentarz

Cześć, jest to mój pierwszy post więc chciałem się przywitać

Kupiłem dzisiaj GranTurismo 5 i zastanawia mnie jedna rzecz i chciałbym byście mi to wytłumaczyli bo nie wiem czy nie robię czegoś przypadkiem źle. Zacząłem Karierę wybrałem kombinezon i przyszedł czas na kupienie samochodu. Od razu poleciałem do salonu Hondy ponieważ jestem ich wielkim fanem i chciałem kupić Honda Civic SiR-II (EG) '91. Niestety zastałem same Type-R(y) a po starszych Hondach ani śladu. Zaniepokoiłem się ponieważ w GranTurismo 4 były w salonach, domyśliłem się że mogą być w samochodach używanych (i tu minus dla GT5 ponieważ w GT4 było tych samochodów 2 czy nawet 3 razy więcej) ale ich nie było był Peugeot 106, Mazda Mx-5 i inne fury ale żadnej Hondy Civic... Tak więc mam pytanie do wszystkich i do kolegi który napisał że kupił Civica gdzie mogę je znaleźć?

Z góry dziękuje.

Komentarz

Trochę temat nie pasuje, no ale ok. Tego Civica można wygrać bodajże w tym eventcie samochodów z napędem FF, ale myślę, że po prostu kolega trafił na niego w używanych jakoś.. jeszcze chyba nikt nie rozkminił czy cykle dla każdego są takie same, czy auta pojawiają się bardziej losowo.
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Auta w używanych pojawiają się losowo. Tak więc kolega miał szczęście, że akurat znalazł ten model. Zaglądaj do salonu co 2 dzień w grze, oferty powinny się zmieniać.
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ja zaczolem od Civic SiR II. Mozna nim w wielu poczatkujacych wyscigach wystartowac...

Komentarz

Moim pierwszym autem był Civic Type-R EK 97', czyli to samo co u Witka. Potem pograłem trochę, kupiłem Subaru Impreze WRX STi Sedan, stuningowałem ją. Dostałem pare aut "gratisowych". Teraz planuję zakupić M5 bądź RS6 Avant. W ostateczności tego Mercedesa C.

Komentarz

Moje pierwsze auto w GT5 to Honda Civic, ale z 92 roku. Jak na początek nie ma lepszego i szybszego auta chyba

Komentarz

Offtopicznie - Tak jak powiedzieli przedmówcy, akurat tego Civika kupiłem w dziale aut używanych, żeby po paru wyścigach (bodajże seria zmagań FF) dostać ten sam model Dlatego tego "bonusa" dostał mój "B team-mate".
                      ... raz wsiądziesz w BMW i nie ma już dla ciebie odwrotu ...

Komentarz

Co wy wszyscy z tym civic'iem, ja tutaj poszedłem po bandzie i kupiłem Mazdę Eunos Roadster N/A rocznik '89 w kolorze niebieskim (dla niekumatych - mazda MX-5), bardzo przyjemnie się jeździ. Mam tylko takie pytanie - da się jakoś dach złożyć czy nie?

Prócz tego teraz kupiłem jeszcze Mazdę RX-7 tą ostatnią taką (modelu nie pamiętam), dostałem za coś Toyotę Yaris (tylko jakoś inaczej się nazywa), mazdę demio sport, gokarta różowego , mazdę kusabi concept '03 i jeszcze coś chyba mam

I takie pytanie jeszcze na temat aut > jak przerzucić auta z GT PSP do GT5? Bo coś mi to nie chce działać przez kabel, PSP mam model 1003K jak coś, wyskakuje mi jakiś błąd. Proszę o pomoc, na psp mam jakieś 140 aut, pojeździłoby się na PS3 nimi

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

No ja tam sobie już LP560 kupiłem.. :mrgreen:
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                            No ja tam sobie już LP560 kupiłem.. :mrgreen:
                            Dobry starter

Ja zacząłem od Fiata 500, którym nie przejechałem ani jednego wyścigu... Po zrobieniu dwóch licencji kupiłem białego R32 GT-R i jeżdzę nim gdzie tylko mogę... Ale muszę w jeszcze jednego się zaopatrzyć, bo ten został zrobiony na Wangan, a w normalnych wyścigach chcę jeździć w miarę możliwości stockami. Chyba, że kupię pomarańczowego R33, to nie będę musiał mieć dwóch.

Moja rada - brać GT-Ra jak tylko się da! Im nowsze tym szybsze, ale IMO mniej klimatyczne
                            Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców.

Komentarz

Ja kupiłem MR2 i bajecznie się trzyma drogi lekkie i szybkie,... mimo małej mocy nie sądziłem że drifty będą takie łatwe oczywyście wszystkie wspomagacze off i skrzynia manual

Komentarz

Pracuję...
                              X