Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT5 - pierwsze wrażenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: GT5 - pierwsze wrażenia

Ja osobiście podpisuję się pod słowami kolegi Astro. Przynajmniej w tej chwili, bo liczyłem na coś więcej..

Komentarz

Zamieszczone przez Klimek_BMW
      W tym problem że juz było zainstalowane na HD

Ja też miałem, podczas pierwszego uruchomienia gry zainstalowałem na dysk ale robiły się jaja wiec użyłem tej opcji w opcjach i teraz dział.

Komentarz

Też miałem "opcję w opcjach", nie tą przy powitaniu, bo zamiast czekac tą godzinę na instalkę 8GB, chciałem chociaz zerknąć jak ta gra wygląda od środka.

Ale naprawiłem, przynajmniej narazie. Wywaliłem całą instalkę z "Game Data Utility" i zainstalowałem na nowo i samochody już się wyświetlają. Patch znów ściagnięty, a instalację tych 8GB zostawię na noc, jak bedę Top Gear oglądał w TV. Jeszcze jeden komunikat który mi się błędnie wyświetlał, w związku z tym, to na dole macie podaną, po najechaniu na każdego producenta, liczbę aut, jaką można kupić na danym poziomie. Mi akurat na 6 pokazywał wszedzie zero. Teraz po reinstalce podaje dobrze.
        ... raz wsiądziesz w BMW i nie ma już dla ciebie odwrotu ...

Komentarz

Co tu dużo mówić - pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Aczkolwiek, rewolucji nie ma - takie GT4 na PS3 + parę bajerów. Cieszą takie smaczki jak włączanie wycieraczek czy długich świateł, no i wreszcie od bardzo dawna moge pojeździć po Nordschleife. Ogólnie różnice między Standardami a Premiumami nie rzucają sie jakoś w oczy - ogólnie nie wiem jak, ale jak na razie w każdym samochodzie uświadczyłem widoku z wnętrza, ale w żadnym zniszczeń.
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Czesc,gdzie się zmienia model prowadzenia pojazdu np w gt4 był wybór a tu w 5 nie wiem gdzie tego szukać chciałbym jezdzic na profesjonalnym ale gdzie to ustawic?To niemożliwe żeby tego nie było..............

Komentarz

Zamieszczone przez dyfer33
              Czesc,gdzie się zmienia model prowadzenia pojazdu np w gt4 był wybór a tu w 5 nie wiem gdzie tego szukać chciałbym jezdzic na profesjonalnym ale gdzie to ustawic?To niemożliwe żeby tego nie było..............
              wejdz w ustawienia w grze-ta pierwsza strona i wejdz na swoją kierownice ...proste :wink: -powodzwnia(siła ff i tryb jazdy)
              OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Zamieszczone przez cobajerol
                Zamieszczone przez dyfer33
                wejdz w ustawienia w grze-ta pierwsza strona i wejdz na swoją kierownice ...proste :wink: -powodzwnia(siła ff i tryb jazdy)
                Acha...ok a jak gram na padzie??????ma g25 ,ale narazie muszę na padzie.

Komentarz

są tam też i pady jak się orientuję więc możesz zmienić co zechcesz tylko -skup- się i poszukaj :wink: pozdro...
                  OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

U mnie też jest okej. Tylko wpienia mnie takie długie ładowanie. A mam 11 poziom chyba, gdy jechałem Imprezą, udeżyłem w bande w Londynie to były dość spore ślady tego uderzenia. Nie to że odpadł mi błotnik :mrgreen: Fajnie się kręcą Hondy, naprawde przyjemny dźwięk.

Komentarz

żeby móc ścigać się on-line trzeba ściągnąć patch' a.

Komentarz

gra wyśmienita, kto nie ma niech nie czyta komentarzy , że gra jest taka czy owaka, wiadomo zawsze się znajdzie coś co nie będzie nam pasowało, ale za to grywalność realizm GT5 jest po prostu super, dziś odbieram Logitecha GT więc dopiero odczuje moc frajdy z gry, bo niestety dopiero z kierą ta gra nabiera uroku ,

Komentarz

Kolego Kokolino to już chyba każdy wie ...

Komentarz

Wczoraj pojeździłem Cytryną na HSR, SLSem na Nurb f1 i Mazdą na Deep forest.
                            Mnie bardzo się podobało. W 3D gra się tak sobie. Grafika bardzo dobra, auta piekielnie dopracowane, otoczenie niestety już trochę gorsze. Podobnie sterylne jak w Prologu.
                            O niebo lepsze odgłosy silnika w porównaniu do GT4 i super trudna fizyka. Spróbujcie opanować SLSa na oponach sport-twarde na tak krętym torze pierwszy raz jadąc na kierownicy

Dla mnie bomba!

EDIT:
                            patrzcie na tego

Komentarz

Kurna a ja muszę czekać do jutra ... Ale będzie jazda xD

Komentarz

to się nazywa stanowisko do grania

Komentarz

Pracuję...
                                X