Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT5 - pierwsze wrażenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GT5 - pierwsze wrażenia

jak dla mnie GT5 to super !!! Nie ważne co kto mówi i jaką note ma .Ta gra ma coś czego się spodziewałem ,czyli takiego starego GT w połączeniu z nowoczesnością.Właśnie odbyłem 1-szy wyścig Toyota Corolla Levin GT-APEX :mrgreen: BAJKA chłopaki Nawet licencji na początku nie trzeba robić żeby pojezdzić...A jeszcze wcodziłem na on-line i działe ale nikogo nie było .Jakiś pokój stworzyłem ,ale to jutro się spodkamylub troszeczkę pózniej JADE DALEJ...
    OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Cześć maniacy szczęśliwcy podstawowe pytanie, czy standardy mają kokpity? (wciąż się łudzę ;p) ale pewnie nie mają... jak w ogóle te standardy wygladają? nadążają za PS3ką? miło się na nie patrzy? jak wyglądają tory? bo w trailerach i screenach były dość dobranockowe... jak na 2010 rok i PS3 pozdrawiam

Komentarz

Cobajerol-To ta magia man.

Edit:

Hustle-wszystko już było omuwione, przekartkój forum. Screenów też jest dużo. Poświęć pół godzinki a wszystkiego się dowiesz

Komentarz

tja... czary i magia jak w Gumisiach... ale czy gra sie jak po Gumisiowym soku? :>

Komentarz

Gra się tak jakbyś w ośrodek nerwowy wstrzyknął końską dawkę "kompociku" potem poprawił lsd pod napleta a na końcu popił 0.7 absyntu.

Żarty,żartami. Jak wyżej,polukaj na forum.

Komentarz

no to widzę, że już dawno po dobranocce, a G25 w łapska dorwał Deep i jedzie do Las Vegas :> yup, no to jeszcze w tym tygodniu skoczę do swojego dealera

Komentarz

W ogóle sklep z częściami fajnie zrobioby...chciałem pomalować sobie tąmojąLEVINE ale powiedziało żelakieru nie mam inie mam pojęcia skąd go wziąć Poza ty m Jak się wpadnie w poślizg (niekontrolowany)na torze to na prawdę widać ciemne kłęby dymy z pod kół. Druga sprawa to to co mi się nie podobało w GT5P ...teraz na trawie można wciskać gaz do dechy i auto ma swoją moc nawet na 2 -gim biegu :mrgreen: 3 sprawa to ten kreator torów jest za...sty!!! można wykręcić taki tor jakiego nawet w Colinie ...niema... :wink:
                OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Nosz robisz smaczku

Komentarz

Gra świetna, ma klimat poprzednich części.
                    Tylko nie mam pojęcia jak zrobić transfer z PSP, robię wszystko jak trzeba i ciągle jest okienko: "Oczekiwanie na połączenie". Próbował już ktoś?
                    EDIT: Już mi się udało! 50 aut, w tym 20 Subaru już w GT5!
                    K***a, to chyba tylko w Arcade można tym śmigać..

Komentarz

• Re: GT5 - pierwsze wrażenia

Zamieszczone przez cobajerol
                      ...chciałem pomalować sobie tąmojąLEVINE ale powiedziało żelakieru nie mam inie mam pojęcia skąd go wziąć
                      Np. poprzez zakup aut, odblokowujesz nowe kolory. Ja na wstępie kupiłem używanego Civica i odblokowałem "Captivate Blue Pearl"
                      ... raz wsiądziesz w BMW i nie ma już dla ciebie odwrotu ...

Komentarz

Witam,

Jestem nowy na forum, lecz PS3 posiadam od 2 lat. GT5 kupiłem wczoraj.
                        Jestem troszkę zawiedziony, ale nie z samej gry tylko porównania jej do Forza 3. Gdyby nie fakt ze mam też XBOX'a to był bym zachwycony i napisałbym ze GT5 to najlepsza gra wyścigowa a tak mogę tylko napisac ze to jest najlepsza gra wyscigowa na PS3.
                        Smuci mnie fakt informacja ze jest 1000 aut z czago samej wersji toyoty yaris jest 7 wersji. Dobrze ze nie liczą z wersjami wyposażenia jakie były do kupienia.
                        A tak to gra bardzo przyjemna, fajny klimat choc nie grałem nigdy w poprzednie czesci za wyjątkiem GTP graficznie już nie zachwyca. Gdyby cała gra wyszła w tedy co Prolog to było by super a tak jest moim zdaniem tylko dobrze.

Pozdrawiam i mam nadzieje na wspólne granie na PSN nie tylko w GT5

Komentarz

To się nagrałem ... Zawiesza mi się wczytywanie aut u dillerów nowych aut. O ile na początku "kariery" nie było problemu, to teraz, po kilku godzinach, chciałem za zgromadzone fundusze kupić coś lepszego, a tu dupa, zegar wczytywania się kręci, czas mija a auta się nie pokazują. Może muszę reinstalkę zrobić plików systemowych gry ? I nawet nie można tego cofnąć kółeczkiem. Wogóle, żaden przycisk nie ma wpływu na to co sie dzieje, można tylko grę wyłączyć kompletnie, systemowym guzikiem. (patch jest zainstalowany)

Komentarz

Zamieszczone przez Klimek_BMW
                            To się nagrałem ... Zawiesza mi się wczytywanie aut u dillerów nowych aut. O ile na początku "kariery" nie było problemu, to teraz, po kilku godzinach, chciałem za zgromadzone fundusze kupić coś lepszego, a tu dupa, zegar wczytywania się kręci, czas mija a auta się nie pokazują. Może muszę reinstalkę zrobić plików systemowych gry ? I nawet nie można tego cofnąć kółeczkiem. Wogóle, żaden przycisk nie ma wpływu na to co sie dzieje, można tylko grę wyłączyć kompletnie, systemowym guzikiem. (patch jest zainstalowany)

Wejdź w opcje gry i tam będzie coś w stylu " zainstaluj najważniejsze pliki" czy coś w tym stylu. U mnie jak długo ładowało i czasem nie ładowało do końca np wyścigu to to pomogło.

Pozdrawiam

Komentarz

W tym problem że juz było zainstalowane na HD

Komentarz

I weźcie mi dalej wmawiajcie, że granie na konsoli jest totalnie bezproblemowe.. :wink:

Nie bijcie.. :mrgreen:
                                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                                GranTurismo 5 99%
                                GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                                X