Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Oficjalna lista samochodów i torów w GT5

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Oficjalna lista samochodów w GT5

No przecież to oczywiste,że w GT zawsze będą górować japońskie marki.No i chociaż pieniądze dużo robią w takich interesach,to i tak dużo zależy od tego iż nad grą pracuje japoński zespół więc zawsze będą promować rodzime "sprzęty".Bo np:gdyby niemcy zaczęli robić tego typu grę,to najwięcej by było aut niemieckiej produkcji.A samochody amerykańskie czy japońskie zostały by zlekceważone w pewnym sensie.Wtedy pretensje mieli by fani "muscle car'ów" i "przecinaków"- proste

Komentarz

Co kto lubi. Ja na przykład olewam takiego reventona, wolę klasycznego Countacha i Mitsubishi GTO z powrotem Zresztą, stylistycznie nie przypadł mi do gustu reventon. Takie nijakie hehe...wyglądem kojarzy mi się z siekierą :mrgreen:

Komentarz

Fakt, co kto lubi. Jak mówiłem też nie będę płakał z jego braku. Osobiście zadowala mnie lista samochodów ze względu na włoskie egzotyki i nową Pagani Zonde R. No i popieram twoje zdanie że Reventon wygląda jak siekiera

Komentarz

A ja się ciesze że jest GT5 .

Komentarz

Nie ma

Komentarz

tzn:Będzie xD.

Komentarz

Szkoda że nie ma betki serii 3 e36 i tych volvo mogło by być więcej.

Komentarz

niepotrzebnie tyle lexusów i chevroletów 2010 jest premium, mogliby zrobić więcej young timer'ów z wnętrzem np. M3 E30, Mercedes 190E, no i Volkswageny, w tej odsłonie mamy kubelwagen'a i schwimmwagen'a więc może, ale to może w 6-stce doczekamy się chociaż garstki klasyków w wersji premium, a nie Audi quattro ‘82 standart, z GT4! mam taki sentyment do tych aut, są po prostu piękne.

Komentarz

Siema Koledzy! Tu macie spis wszystkich samochodów i tras . http://eu.gran-turismo.com/pl/news/d15034.html

Komentarz

Zamieszczone przez GT$
                      Siema Koledzy! Tu macie spis wszystkich samochodów i tras . http://eu.gran-turismo.com/pl/news/d15034.html
                      Chyba każdy normalny oczekujący premiery tej gry wchodził na tą stronę..

Komentarz

Z tego co zdązyłem zauważyć i wyciągnąć wnioski to,że standard i premium cars będą się różniły ...to na pewno ... szczegółowością detali oraz posiadaniem tej deski rozdzielczej itd. ale przecież z zewnątrz nie będzie tak dużej różnicy ...(na pewno będzie na reaplayach...itd.) ,bo generalnie rzecz biorąc nawet te standard będąw rozdzielczości full HD i będą się błyszczały! będą nawet lepsze, bo będą miały stuningowane szyby (przyciemniane :mrgreen: i to nawet wbrew polskiemu prawu nawet przednią! :mrgreen: )
                        Sory ...nie w ten post wpisałem...
                        OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Wy tylko narzekacie na GT5 (Bez obrazy) .Popatrzcie też na dobre strony.

Komentarz

Nie prawda ja nie narzekam. Ba nawet uważam że to będzie gra na miarę konkurencji dla Forzy 3 a jeślie tak jest, a jest tak na pewno to już jest super bo uważam że forza 3 to świetny tutuł A GT5 jest lepsze więc nie ma co narzekać .

Komentarz

To takie małe żarciki o GT5 ,bo każdy się czegoś spodziewał a spotkał mały zawód...generalnie chociaż jeszcze nie mam GT5 to wiem że będę zadowolony na MAXA!!!!! a to już nie długo za 1 dzień i 2 godziny premiera , a ja może bede miał ją, 1 lub dwa dni puzniej ( mam nadzieje )
                              OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Zamieszczone przez cobajerol
                                To takie małe żarciki o GT5 ,bo każdy się czegoś spodziewał a spotkał mały zawód...generalnie chociaż jeszcze nie mam GT5 to wiem że będę zadowolony na MAXA!!!!! a to już nie długo za 1 dzień i 2 godziny premiera , a ja może bede miał ją, 1 lub dwa dni pózniej ( mam nadzieje )
                                Kupiłem preorder kolekcjonerskiej na allegro i sprzedawca pisze, że 24.11 wyśle kurierem. Biada nie przyjdzie do piątku... Inaczej biedny będzie odwiedzający mnie kurier.
                                I may be slow but I'm still ahead of you.
                                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
                                X