Ja myślę,że zrobili tylko takie specjalne trasy kartingowe do wyrobienia licencji i tak żeby sobie pojeździć na luzie.A na przykład na tych wszystkich normalnych trasach nie będzie dało rady.Bo nie wiem czy to by głupio nie wyglądało na takiej ogromnej trasie.A powinny być raczej takie krótkie trasy specjalne dla kartów z wieloma zakrętami...
Coś jak ten mały z GT2. Ponoć miały być w nim karty ale nie było. Kaz powiedział, że karty były projektowane dopiero do GT6 ale musieli dać do GT5 bo tak chcieli fani
...były projektowane dopiero do GT6 ale musieli dać do GT5 bo tak chcieli fani
Dlatego kilka razy przekładali datę ukończenia gry Nie wiadomo co z tego wyjdzie.Tylko martwi mnie fakt,że GT5 ma przewyższać wymagania PS3 i gra niby powinna być już na PS4 Ale i tak pozamiata cały rynek gier wyścigowych
GT5 ma przewyższać wymagania PS3 i gra niby powinna być już na PS4
A skąd Ty to wiesz?
Na TVGRY jest gameplay, narzekania są.. Na grafikę. Czyzby wszystkie screeny to fake' i z Photomode? Mam nadzieję, że przekonamy sie już w Listopadzie.
grafika pewnie nie zabłyśnie teraz tak jak by to zrobiła 2 lata temu ale i tak trzyma bardzo wysoki poziom. Moim skromnym zdaniem nie można jej porównywać np. z Crysis 2 po to zupełnie odmienne gatunki i o co innego w nich chodzi :wink:
GT5 ma przewyższać wymagania PS3 i gra niby powinna być już na PS4
A skąd Ty to wiesz?
Na TVGRY jest gameplay, narzekania są.. Na grafikę. Czyzby wszystkie screeny to fake' i z Photomode? Mam nadzieję, że przekonamy sie już w Listopadzie.
Jeśli silnik fizyczny jest ogólny a nie osobny dla każdego samochodu to powinny się zachowywać normalnie. Tak jak duże samochody tylko mniejsza masa, bardziej "kwadratowy" rozstaw osi itp.
Komentarz