Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT5 Signature Edition

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GT5 Signature Edition

Witam!
    Ostatnio pojawiła się informacja o drugiej wersji kolekcjonerskiej. Nazywa się ona Signature Editon.

Składa się z:
    -Pudełko na wszystkie elementy pomalowane oryginalnym lakierem od Benza SLS Obsidian Black,
    -Model Mercedesa SLS AMG w skali 1:43,
    -Skórzany portfel z logo GT z kartą wstępu na turniej GT Academy, w którym do wygrania jest prawdziwy SLS AMG,
    -Pendrive z logo GT ze "Specjalnym Trailerem",
    -Brelok do kluczy z logo GT,
    -Album zawierający zdjęcia aut i lokacji z GT5,
    -200-stronicowa książka Apex, dostępna w zwykłej wersji kolekcjonerskiej zawierająca wskazówki na temat jazdy oraz tuningu,
    -Pudełko z grą Gran Turismo 5,
    -Kolejne 5 Aut Premium : Audi R8 5.2 FSI quattro Chrome Line Edition, BMW M3 Coupe Chrome Line Edition, Lamborghini Murcielago LP 640 Chrome Line Edition, Mercedes-Benz 300 SL Coupe Chrome Line Edition, Shelby Cobra 427 Chrome Line Edition.
    Teraz najważniejsza rzecz - cena: 179,99 euro. (około 750zł w przeliczeniu na złotówki w dzisiejszym kursie) Według mnie to lekka przesada...
    Jako ciekawostkę dodam, że ta wersja nie będzie dostępna w Japonii, Stanach oraz w Kanadzie. Natomiast w większości państw Eurpoejskich, w tym w Polsce, wersja ta będzie dostępna. Co o tym myślicie? Podzielcie się swoimi opiniami.
    GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Re: GT5 Signature Edition

Zamieszczone przez Banzai94
    Teraz najważniejsza rzecz - cena: 179,99 euro. (około 750zł w przeliczeniu na złotówki w dzisiejszym kursie) Według mnie to lekka przesada...
    Jako ciekawostkę dodam, że ta wersja nie będzie dostępna w Japonii, Stanach oraz w Kanadzie. Natomiast w większości państw Eurpoejskich, w tym w Polsce, wersja ta będzie dostępna. Co o tym myślicie? Podzielcie się swoimi opiniami.
    No cena rzeczywiście kosmiczna Chociaż zestawik naprawdę obszerny Ale dziwi mnie najbardziej fakt,że zestaw nie będzie dostępny na rynku amerykańskim,kanadyjskim a co dobre-japońskim.Hmm bardzo dziwne Przecież to są kraje największego zbytu takiego zestawu. Czy to jest "joke" ...

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
      Zamieszczone przez Banzai94
      No cena rzeczywiście kosmiczna Chociaż zestawik naprawdę obszerny Ale dziwi mnie najbardziej fakt,że zestaw nie będzie dostępny na rynku amerykańskim,kanadyjskim a co dobre-japońskim.Hmm bardzo dziwne Przecież to są kraje największego zbytu takiego zestawu. Czy to jest "joke" ...
      Z pewnością będą różne wersje na poszczególne kontynenty.

Komentarz

Sprawa ma się tak. Signature Edition jest tylko dla Europy i wybranych państw Afryki oraz Azji (Arabia Saudyjska, Rosja itp.) zwykła wersja Collector's Edition z Nissanem zamiast Benza oraz bez portfelika i albumu będzie rozprowadzana na cały świat. Mnie też dziwi fakt, że wersja Signature nie będzie dostępna w kraju, z którego pochodzi (Japonia). Wszystko jednak może ulec zmianom, więc poczekamy, zobaczymy. Cena też w Polsce może być niższa niż moje przeliczenie na złotówki, może również być droższa.
        EDIT: Dodam także, że Gran Turismo 5 w wersji standardowej jest już topsellerem w serwisie Amazon, niecałe 90 dni przed premierą :wink: . Swoją drogą, gdybym miał PS3 pewnie złożyłbym już zamówienie preorderowe
        EDIT 2:We francuskim oficjalnym magazynie Playstation pojawiła się wzmianka na temat gokartów w GT5. Link do artykułu: http://www.4news.it/gran-turismo-5-n...e-francese.php Na podanej stronie znajduje się kilka skanów z ww. magazynu.

Komentarz

Sorki za post pod postem, ale przejrzyściej będzie wrzucić to do nowego postu.

Gran Turismo 5 Collector's Edition. Jest to pierwsza ukazana edycja kolekcjonerska.

Edycja zawiera:
          -Gran Turismo 5,
          -Brelok na klucze z logo GT,
          -książka Apex, dostępna również w wersji Signature,
          -Model Nissana GT-R Spec V w skali 1:43 z unikatowym malowaniem Gran Turismo,
          -Kupon na 5 aut w wersji premium, m.in. takie jak Mercedes-Benz SLS AMG, Nissan GT-R GT500 oraz McLaren F1.
          Cena tej wersji nie została jeszcze potwierdzona, jednak będzie na pewno o wiele tańsza od wersji Signature.

Komentarz

Pierwszy post od ponad roku i niosę złe wieści

Edycja kolekcjonerska pokazana post wyżej zostanie wypuszczona na rynku amerykańskim.
            Na europejski grajdół przeznaczona jest, znacznie uboższa, niestety taka wersja:

A teraz cytat z oficjalnej strony GT:
            Zamieszczone przez eu.gran-turismo.com
            Oto niezwykle pożądane przez wytrawnych kierowców i fanów motoryzacji ulepszenie. Przyciągająca wzrok edycja kolekcjonerska ma pod maską jeszcze więcej koni. Oprócz gry w eleganckim pudełku kolekcjonerskim znajdziesz:
            • Ekskluzywną wkładkę graficzną edycji specjalnej (Special Edition)
            • Liczący ponad 200 stron magazyn kierowcy "Apex", zawierający wskazówki dotyczące techniki jazdy, tuningu, technologii przyszłości i nie tylko
            • Pięć pocztówek edycji kolekcjonerskiej (Collector's Edition) z ekskluzywną grafiką
            • Dostępny w grze zestaw samochodów "ChromeLine": pięć tuningowanych aut gotowych do startu
            • Ekskluzywny, dynamiczny temat modyfikujący PS3 XMB.
            To wszystko za 280pln. Czyli za 80pln dostajemy najdroższy magazyn świata :/
            Bieda. Ani breloczka, ani GT-R...

Ale, ale!
            jeśli już przy edycjach specjalnych jesteśmy to zawsze można sprowadzić z kraju kwitnącej wiśni bardzo ciekawą wersję bundle:

W pudełku znajduje się 160 GB PS3 slim w niedostępnym inaczej kolorze Titanium Blue wraz z Dualshockiem 3 w tym samym kolorze, oraz limitowana edycja GT5. Wszystko za cenę 35,980 jenów (ok 1250 pln)
            Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców.

Komentarz

Uu bieda. Ale i tak zamierzałem podstawową wersję zakupić. A znając życiu te dodatki w postaci samochodów będzie można pobrać za grosze z PSN.
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

No wiesz chyba jedno auto do pobrania nie będzie kosztowało 100 zł xD

Komentarz

Ja chciałem kupić kolekcjonerkę, ale jest zbyt biedna. Chyba że ze stanów ściągnę i tyle... Będzie to normalnie działało na europejskim PS3, nie mają blokady regionalnej?

Komentarz

oj boje sie, że może być problem, bo na USA gry są w formacie NTSC, a w Europie mamy PAL.
                    W zasadzie też sie zawiodłem na tej edycji kolekcjonerskiej, myśle, że w takim wypadku wezme preorder normalnej edycji.
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Właśnie nie jestem pewien... Na pudle od PS3 nie ma nigdzie napisane, że to system PAL, jest tylko region 2 dla DVD i BD, na pudełku od PSTwo wyraźnie zaznaczone jest że to konsola PAL. Na grach do PS3 z kolei jest napisane, że PAL... Ale przecież jeśli konsola daje wyjście przez HDMI to mógłby być to nawet SECAM a i tak powinno działać

Komentarz

Nasza konsola obsługuje PAL i NTSC : D

EDIT. Chyba, że masz konsolę podłączoną przez EURO to wtedy po odpaleniu NTSC obraz jest szarych kolorów. A jak masz po HDMI to nie ma problemów, odpalisz każdą grę.

Komentarz

Thx za odpowiedź. Ale właśnie zdałem sobie sprawę, że nie ma sensu ściągać jej z USandA bo przecież tamta nie będzie po polsku ^^ Kurde, dalej w to nie wierzę

Komentarz

Bleee takiego niebieskiego PS3 bym nie chciał

Komentarz

A mi się bardzo podoba. Taka inna. Śliczna '; D

Komentarz

Pracuję...
                              X