Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT5 WERSJA PL...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GT5 WERSJA PL...

A może by tak napisać do kolesi od GT5 i zapytać czy będzie wersja PL A nóż coś odpiszą ...

Komentarz

Tak, odpisza. Mysle, ze nawet w jezyku polskim.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
        Polacy są wszędzie ...

EDIT: A wie ktoś czy jest gdzieś kontakt z kierownictwem GT Bo na oficjalnej stronie nie widzę nigdzie...

Komentarz

http://www.ps3site.pl/jesienne-premiery ... tem/50636/
          Gran turismo 5 jednak po polsku!
          Według mnie świetna wiadomość.. Nie dlatego, ze nie znam podstawowego angielskiego. Różne opisy samochodów wymagają większej znajomości języka
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
            Zamieszczone przez thooorn
            Polacy są wszędzie ...

EDIT: A wie ktoś czy jest gdzieś kontakt z kierownictwem GT Bo na oficjalnej stronie nie widzę nigdzie...
            Nie ma nigdzie. Jak myślicie, z czym był największy problem w wysyłaniu do nich petycji o przyznanie nam pozwolenia na używanie logo?

Komentarz

Mysle, ze z tym, ze nie jestesmy pierwszym tego typu "przedmiotem" obiegajacym sie o logo GT. A, ze rozne "przedmioty i podmioty" sie juz ubiegaly o ten przywilej, tak od reki nie da sie tego zalatwic. Musielibysmy byc Sporym podmiotem. Miec jakies uwarunkowane miejsce na arenie, rynku czy gieldzie. Byle forum z Europy "wschodniej" nie dostanie tego typu praw. Rownie dobrze moglibysmy sie ubiegac o prawa do logo Ferrari czy Toyoty. Na tym poziomie to sie dzieje :wink: Nie naszym szarym...

Komentarz

Taa w dzisiejszym świecie najbardziej decydującym jest pieniądz Kto ma kasę,ten ma władzę

Komentarz

I jednak miałem racje że będzie Gran Turismo 5 po polsku.A nikt z was nie wierzył

Komentarz

Ale kurdeeee Gdy zobaczyłem ten NEWS to wyskoczyłem z "laczków" Normalnie mam podnietę,że w PL będzie.Będzie się działo

Komentarz

po polsku i to 3 listopada

Komentarz

Świetnie a wręcz cudownie.Ale pytanie- myślicie że cena lekko spadnie do połowy grudnia Czy lepiej od razu po premierze i tak kupić

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                          Świetnie a wręcz cudownie.Ale pytanie- myślicie że cena lekko spadnie do połowy grudnia Czy lepiej od razu po premierze i tak kupić
                          Ja tam do grudnia nie wytrzymie .

Komentarz

Myślę, że tak, chociaż trochę, w końcu, to będą święta.
                            1+1=10

Komentarz

Pewnie nieznacznie stanieje chociaż nie jest źle.Poniżej podaję obecne oferty przed premierowe z alledrogo:

Interesująca oferta.Dobra cena + gratis przypinka dowolnego wyboru: http://allegro.pl/item1195764601_gra...tis_zamow.html- 189,90 zł :wink:

O wiele drożej.Na dodatek przesyłka z anglii:
                              http://allegro.pl/item1186221120_gra...dsprzedaz.html- 229,00 zł

Signature Edition hehe cena do przewidzenia.Też z anglii:
                              http://allegro.pl/item1186220651_gra...dsprzedaz.html- 799,00 zł

Ta pierwsza oferta nie jest zła.Jak na przed premierową gierkę z nakładem 5 lat prac

Komentarz

ta oferta za 190 zl jest bardzo atrakcyjna i to jeszcze wersja PL nie sadze ze bedzie taniej a jak bedzie to pare zlotych , mieszkam niedaleko tego sklepiku . Dobrze wiedziec

Komentarz

Pracuję...
                                X